nyheder

Boost dit odds på FCM: Sådan får du odds 5.50

Champions League-kvalifikationskampene står højt på listen over kampe hos de fleste, når der spilles mobil betting tirsdag aften. Med danske briller er blikket rettet mod Herning – eller nærmere Prag.
 
Skal FC Midtjylland tættere på deltagelse i Champions League? Hvis de midtjyske mestre skal det, så skal de fra Tjekkiet med et fornuftigt resultat i bagagen, når de møder Slavia Prag.
 

Bwin booster Champions League odds

Hvad vil så være et godt resultat for FC Midtjylland at få med hjem fra Tjekkiet? Det vil alt andet end et nederlag. Bwin har her en bookmaker bonus ude i form af et forhøjet odds, som lige nu giver odds 5.50 igen på, at begge hold scorer, og at kampen ender uafgjort.
 
Har du allerede en Bwin-bruger, så er der her tale om en odds bonus uden indbetaling, da der ikke er nogle krav til, at man skal indbetale penge, for at man kan få det forhøjede odds. Det forhøjede odds kan derfor spilles af alle, der har eller opretter en Bwin-konto og spiller det.
 

Champions League odds
© Bwin

 

Skal du have 500 kr. med i Bwin bonus?

Vil du gerne have det forhøjede Champions League odds på Slavia Prag – FC Midtjylland, men ikke har en Bwin-bruger? Så er det stadig en mulighed – endda hvor du får en Bwin velkomstbonus på op til 500 kr. med på vejen.
 
Bwin giver lige nu alle nye spillere en 100% indbetalingsbonus op til 500 kr., hvis man indbetaler minimum 100 kr.
 
Bonussen skal gennemspilles 10 gange til minimum odds 1.70, før den kan udbetales. Bonussen kan ikke kombineres med andre registreringsbonusser. Freebets tæller ikke med i indfrielsen af omsætningskravet, der skal være opfyldt indenfor 60 dage.
 

Dansk-tjekkisk duel om plads i fornemt selskab

Slavia Prag er bookmakernes favorit til opgøret og kommer også ind til kampen med en følelse af at være uovervindelige. Seneste nederlag ligger et halvt år tilbage, idet tjekkerne ikke har tabt i de seneste 18 kampe.
 
Midtjyderne har dog vist gode takter i deres hidtidige Champions League-kampe, hvor de endnu ikke har indkasseret mål. Det er også midtjydernes stærke evner i begge felter, der skal føre dem frem til et stærkt resultat i kvalifikationskampen.
 
Når man skal være kold og kynisk, så handler det for FC Midtjylland om at komme fra Tjekkiet med et resultat, der gør, at de selv kan afgøre tingene i returopgøret i Herning den 30. september.
 
Oddsene er opdateret den 22. september kl. 13.30. De kan derfor have ændret sig sidenhen. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FCK – Brøndby: Sådan får du odds 10 på begge hold | Mr Green
næste artikel
Odds boost: Mr. Green booster oddset på NFL