nyheder

Bwin.dk: Price Boost på Tottenham vs. Juventus!

Er du på udgik efter en ny bookmaker? Bwin har lanceret tilbud til kommende UEFA Champions League som helt klar er vær at se på! Er du på udgik efter en ny bookmaker eller ønsker du oprette dig som ny bruger hos bwin.dk? Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav. Bwin som uden tvivl er en bookmaker vi holder meget af har lanceret tilbud til kampen mellem Tottenham Hotspurs og Juventus Torino! Tilbuddet gælder kun nye bwin kunder, så hvad venter du på? Opret i dag hos bwin.dk og få din Price Boost til Tottenham vs. Juventus!
 

Price Boost Tottenham vs. Juventus bwin.dk
© Bwin

 

Ekstra gevinst hos bwin.dk

Som nævnt gælder det I denne omgang fantastisk Price Boost bonus til kommende ottendedelsfinale mellem de to storklubber Tottenham og Juventus! Vi har allerede tidligere her på siden skrevet om Bwin´s Price Boost tilbud som udelukkende gælder nye kunder og som er helt fantastisk. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud. Spil på UEFA Champions League på onsdag hos bwin.dk!!
 

Opret og spil på UEFA Champions League

Som ny spiller gavner du af en dejlig odds bonus på returkampen mellem Tottenham og Juventus. Kampen spilles d. 07. marts kl. 20.45 og du kan få ekstra gevinst hvis Tottenham vinder!
Spil dit første væddemål hos bwin.dk på de eksisterende odds på en sejr til Tottenham, og få din ekstra gevinst i form af et FreeBet!
 
Sådan spiller du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Tottenham mod Juventus.
  3. Vinder Tottenham Hotspurs får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Betfair.dk: Spil City vs. Basel med forhøjede odds!
næste artikel
Nordicbet.dk: Vind en tur til Madrid og se Simon Kjær!