nyheder

Bwin.dk: Vinder Real Madrid mod FC Bayern?

På onsdag vil helle fodbold verden se mod München hvor der spilles den anden semifinale i denne års UEFA Champions League tuneringen. Ikke fordi Liverpool mod Roma ikke er stor nok – de to hold spiller på tirsdag – er kampen mellem FC Bayern og Real Madrid nok den kamp de meste vil se på. Kan de kongelige gå videre til finalen og holde chancen i live for at vinde trofæen en tredje gang i træk? En kamp som uden tvivl kunne være finalen. Tyske storhold Bayern München tager imod Real Madrid og du kan med hjælp af bwin.dk score kassen med en Price Boost bonus på udeholdet, Real Madrid! Bwin.dk giver dig odds på hele 8.50 hvis du tror at Real Madrid kan vinde på udebane i Allianz Arena! Kampen spilles onsdag aften kl. 20.45 og spændingen vil være i toppen når disse to stormagter tørner sammen!
 

Bwin.dk Price Boost FC Bayern vs. Real Madrid
© Bwin

 

Price Boost til nye kunder

Som nævnt giver bwin.dk dig i denne kamps anledning en lækker bonus hvis du opretter dig som ny kunde og spiller dit første væddemål på en sejr til Real Madrid. Bwin som er kendt for at være sponsor i mange store fodboldklubber tæller de helt store bookmaker på det danske marked. Få en ekstra høje odds hvis du tror på Real Madrid og glæd dig over en odds på hele 8.50 hvis Real vinder på udebane i München. Ønsker du yderligere informationer om bwin.dk kan du se nærmere på vores betting bonus side. Her vil du få alle relevante informationer som vilkår, indbetalingsmuligheder m.m. og vil kunne finde ud af om bwin.dk passer til dine behov!
 

 

Sådan gør du:

Det er meget enkelt at tage tilbuddet i brug. Opret dig blot som ny kunde hos bwin.dk. spil dit første væddemål på en sejr til Real Madrid på de eksisterende odds og få din ekstra gevinst i form af et FreeBet hvis Real vinder! Husk at du maks. må spille 100 DKK til de forhøjede odds og det skal være dit første væddemål som kunde hos bwin.dk!

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Real Madrid mod FC Bayern.
  3. Vinder Real får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
 
Er du heller på udgik efter en seværdig bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Er du heller på udgik efter en stor velkomstbonus har bwin.dk lige præcis det du har brug for. Registrer dig hos bwin.dk og få en dejlig velkomstbonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK! Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag.

 

forrige artikel
CL semifinale hos bwin.dk: Spil Liverpool vs. Roma!
næste artikel
Betfair.dk: Fortsætter Salah showet?