bwin nyheder

Bwin skyder Superligaen i gang med odds boost

Bwin skyder Superligaen i gang med odds boost

Det kan godt være, at 2021 har været et anderledes år på mange måder, men det giver samtidig en meget, meget kort sommerpause uden fodbold. Superligaen skydes nemlig i gang i dag, når FC Midtjylland og OB mødes i sæsonpremieren.

Superligaens opstart markeres af Bwin, der er ude med et odds boost på kampen. Læs mere om det forhøjede FCM-OB odds og læs mere om oddsene på den nye Superliga-sæson her.

FCM - OB odds
© Bwin

FCM – OB odds boost

Hvis du spiller på Superligaen via din Bwin app, så har du lige nu muligheden for at få et forhøjet odds på sæsonpremieren mellem FC Midtjylland og OB.

Bliver der målfest fra første fløjt, så har du muligheden for at ramme odds 2.70. Bwin har her boostet oddset på over 1,5 mål i første halvleg til odds 2.70.

FC Midtjylland var op til sommerferien næsten en garanti for scoringer – både for og imod. Ser vi på de indbyrdes opgør, så er der langt imellem FC Midtjylland – OB-kampe med under to scoringer.

Bwins Superliga odds

Hvem løber så med guldet i den kommende Superliga-sæson? Forsvarer Brøndby guldet, eller forventer bookmakerne, at et andet hold løber med guldet?

Her kan du se Bwins odds på den kommende vinder af Superligaen og se, om du skal sætte din betting bonus med hjertet eller baseret ud fra bookmakernes fornemmelse:

Vinder Superligaen 2021/2022Bwin odds
FC København2.35
FC Midtjylland2.50
Brøndby IF5.50
AGF17.00
AaB51.00
FC Nordsjælland67.00
Randers FC67.00
OB81.00
SønderjyskE151.00
Vejle Boldklub301.00
Silkeborg IF501.00
Viborg FF601.00

Ny hos Bwin? Velkomstbonus på 500 kr.

Mangler du et sted at spille på Superligaen, så er Bwin en mulighed, der bestemt er værd at overveje. Lige nu får nye Bwin-spillere en Bwin velkomstbonus på 100 procent op til 500 kr. i form af et risikofrit spil, når der indbetales minimum 100 kr.

Det risikofrie spil har nogle meget lempelige omsætningskrav. Du skal blot spille til odds 1.00 – altså bare sætte dit spil. Taber du, så får du et risikofrit spil. Vinder du på det, så udbetales nettogevinsten. Læs mere om Bwin bonus regler her.

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år. Oddsene er opdateret fredag den 16. juli kl. 09:30.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
EM-finale: Italien - England optakt og oddssammenligning
næste artikel
Bet365 byder Superligaen velkommen tilbage: Odds og optakt til FC København - AaB