nyheder

Bwin Superliga tilbud! 250 DKK ekstra boost på din gevinst

Spændingen vil være helt til tops når der på fredag bliver spillet Superliga kamp mellem Sønderjyske og FC Nordsjælland. Begge hold har samme point og længes efter den næste sejr. Hvem kan samle de sidste point i kapløbet om det danske mesterskab? Nordsjælland har kunne samle 14 point i de seneste seks kamp og har dermed vist sig som Superligaens mest formstærke hold. Kasper Hjulmands unge drenge, rammer enormt højt niveau, man må dog ikke undervurdere sidste års sølvvindere fra Haderslev.

 
Bwin.dk giver mulighed for at få en ekstra stor gevinst. I denne kamps anledning får du nemlig boost på op til hele 250 DKK på din gevinst. Det er meget enkelt at deltage. Tilmeld dig kampagnen under ”Min Konto / Mine Kampagner” og spil et væddemål inden kampstart på ovenfor nævnte kamp mellem Sønderjyske og FC Nordsjælland for et minimum indsats på 100 DKK.

 

Bwin Superliga tilbud
© Bwin

 

Sådan får du din bonus:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil et gyldigt væddemål på Sønderjyske mod FC Nordsjælland inden kampstart
  • Begge hold scorer

Hvis disse punkter er opfyldt vil du modtage en betting bonus på op til 250 DKK. Bonussens som vil svare til 25% af nettogevinsten vil blive udbetalt indenfor 24 timer og skal kun omsættes tre gange til en minimum odds på 1.70.

 
Alt i alt et fremragende tilbud som er oplagt til høj gevinst. Gå ikke glip af dit Superliga boost og spil på topkampen hos bwin.dk. Husk at tilbuddet kun gælder hvis du har tilmeldt dig kampagnen under ”Min Konto”. Tror du at begge hold kan score i denne kamp? Tag chancen og scor ekstra kontanter hos bwin.dk denne fredag i Superliga kampen mellem Sønderjyske og FC Nordsjælland.

 

Bwin velkomstbonus

Bwin er nok en klassiker under bookmakeren, man kender dem som tidligere sponsor fra Real Madrid og AC Milan. Gode tilbud, mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt chance på de store gevinst. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en Bwin bonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Betfair.dk: Odds 8.0 hvis Manchester United slår Anderlecht
næste artikel
Forhøjede odds til nye Betfair kunder – Barcelona mod Sociedad