nyheder

Få 250 DKK i bonus hos bwin.dk hvis Esbjerg scorer

Superligaen er næsten ved at være færdig for i år. Begge hold, Randers FC og EfB, har reelt ikke mere at spille for i denne sæson, da det allerede nu er sikkert, at Randers skal spille playoff kamp om kvalifikation til Europa League, mens holdet fra vestkysten skal kæmpe mod nedrykningen.

 
Bwin som i den sidste tid har haft mange gode kampagner i anledning af kampene fra den hjemmelige liga, byder på en lækkert bonus til kampen mellem Randers og Esbjerg. Vi kan med glade se frem til en kamp med mange mål. Randers vandt sidst med 4:0 og Esbjerg starter med selvtillid efter at man har vundet på udebande med 3:1 mod Horsens. Hos bwin kan du i denne uges fredagsbombe få en betting bonus på op til hele 250 DKK. De eneste der skal ske er at Esbjerg scorer.

 
Det er meget enkelt at deltage. Tilmeld dig kampagnen under ”Min Konto / Mine Kampagner” og spil et væddemål inden kampstart på ovenfor nævnte kamp mellem de to hold for et minimum indsats på 10 DKK.

 

Bwin Superliga tilbud
© Bwin

 

Følgende betingelser skal opfyldes:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Spil et gyldigt pre-match væddemål på Randers FC mod Esbjerg fB inden kampstart
  • Esbjerg scorer i kampen

 
Hvis disse punkter er opfyldt vil du modtage en boost på op til 250 DKK. Bonussens som vil svare til 25% af nettogevinsten vil blive udbetalt indenfor 24 timer og skal kun omsættes tre gange til en minimum odds på 1.70.

 
Gå ikke glip af dit Superliga boost og spil hos bwin.dk. Husk at tilbuddet kun gælder hvis du har tilmeldt dig kampagnen under ”Min Konto”. Tror du Esbjerg finder vejen til nettet? Tag chancen og scor ekstra boost, denne fredag i Superliga kampen mellem Randers og Esbjerg.

 

Bwin velkomstbonus op til 1000 DKK

Bwin er tilbage med et brage af gode tilbud især til den hjemmelige Superliga. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Playoffs, baby. Unibet lægger op til de helt store gevinster
næste artikel
FC København mod Lyngby BK – Odds på 5.0