nyheder

US Sport hos bwin.dk – Få penge retur hvis ét hold taber

De amerikanske sportsliga er gået i gang igen. Både NHL, NFL og NBA har startet omdrejninger og kampene om de uhyre vigtige playoff kampe er gået i gang. Næsten hver eneste har du mulighed for at spille i blandt sportsgrene. Spændingen er altid i tops fordi de amerikanske liga er kendt for at være meget jævnbyrdigt. Uden tvivl er dette grunden til at US Sport er bleven så populært i hjemmelige Danmark. Bwin som tæller de foretrækkende bookmaker hos os har lanceret et tilbud som især sætter fokus på US Sports. Alle dem der spiller meget US Sports vil med glæde tage imod denne seværdig bonus. Bwin som vi allerede har omtalt flere gang her på siden, tæller helt klart top 3 hvis de gælder bookmaker i Danmark. Har du allerede oprettet bruger eller ønsker du ny bookmaker? Hvis du Ikke allerede har oprettet konto hos bwin kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Er du ikke sikkert hvilken bookmaker der passer bedst til dig se nærmere på bonus sammenligning hvor vi ser nærmer på alle store bookmaker. Find den bookmaker der passer bedst til dig her på vores side.
 

Bwin US Sports forsikring
© Bwin

 

Bwin.dk: US Sports forsikring

Som nævnt før er dette tilbud helt klart til dem der går op i US Sports for alvor.
Hvem har ikke prøvet dette før, du har spillet et kombi væddemål og alle odds er gået op kun den ene sidste kamp skuffer og du går glip af den store gevinst. Bwin.dk giver dig nu en forsikring hvis et hold skrotter dit kombi væddelmål. Spil et væddemål med 5 eller flere hold, uanset hvilket hold fra NHL, NFL eller NBA. Taber et hold i dit væddemål giver bwin.dk penge retur i form at et freebet på op til 250 DKK.

 1. Placer et kombi væddemål med mindst 5 hold inden kampen eller live.
 2. Du skal indsætte et minimumsbeløb på 50 DKK.
 3. Hver kamp skal have odds på 1.2 eller mere og starte og afgøres på en dag.

 

Regler og vilkår

 • For at kunne tage del i denne tilbud skal en deltager, som er berettiget til at deltage, (som defineret nedenfor) placere et gyldigt væddemål (som defineret nedenfor) i tilbudsperioden.
 • Deltageren skal være:
  • mindst 18 år gammel
  • være bosat i Danmark
  • eksisterende eller ny ”rigtige penge-kunde” hos www.bwin.dk

En gyldigt væddemål er et væddemål, der opfylder følgende betingelser:

 • Minimum indsats er på 50 DKK.
 • Væddemålet skal være et væddemål på enten NFL, NHL eller NBA som indeholder minimum 5 kampe.
 • Væddemålet skal være et moneyline eller 3-vejs resultats væddemål

How to:
Hvis en berettiget spiller placer et gyldigt væddemål I kampagneperioden og et hold taber i kombi væddemålet: Vil bwin.dk krediterer kunden med op til 250 DKK i freebet. Bwin giver freebet tilsvarende til 100% af indsatsen.

 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Spil Champions League hos Nordicbet - gratis Livebet
næste artikel
New Firm hos Betfair spil på enten FCK eller BIF!