bwin nyheder

Sådan får du odds boost på Tjekkiet – England med Bwin

Der står en topplacering i gruppe D i UEFA Euro 2020 på spil, når Tjekkiet møder England på Wembley på tirsdag.
Der er kun et par dage tilbage, før tæppet falder for gruppespillet i UEFA Euro 2020. Kun to kampe bliver spillet tirsdag, når den endelige rangering i gruppe D skal bekræftes. Nu mødes de nuværende bedste hold i gruppen på Wembley, når Tjekkiet rent officielt er hjemmeholdet mod England.

Bwin har forkælet deres kunder under dette EM, og kampen mellem Tjekkiet og Englang er ingen undtagelse. Hele fem odds boost er i spil – så du har et hav af muligheder for at score ekstra høj gevinst! Spil med med på de bedste EM 2020 odds lige herunder.

oddsboost em 2020 tjekkiet england bwin
© Bwin

Sådan spiller du med odds boost hos Bwin

Bwin tilbyder altså hele fem odds boost, eller price boost som de ynder at kalde dem. Det er altså fem forskellige scenarier til kampen mod Tjekkiet og England, som du kan få ekstra høje odds på. Du skal selvfølgelig først og fremmest have en konto hos Bwin, for at spille med de høje odds. Har du ikke allerede det, så kan du altså også bneytte dig af en Bwin bonus, når du opretter dig! Bonussen er på 100% helt op til 500 kr. – vi kan varmt anbefale den.

Som nævnt er der altså hele fem odds boost ude til opgøret, og du kan selv tjekke dem, ved at tilgå siden “kampagner” på Bwin hjemmesiden. Du finder link til siden herunder. Vi har valgt at fokusere på vores favoritter af de fem odds boost herunder: nemlig “England vinder og begge hold scorer” og “Over 1,5 mål i første halvleg”.

Det er begge scenarier som vi ser for meget realistiske. Den engelske offensiv skal begynde at vise noget, så mon ikke det bliver i kampen mod Tjekkiet. Vi spår at Southgate roterer lidt rundt i offensiven, og måske starter med målfarlige spillere som Sancho og Rashford i håbet om at finde vej til netmaskerne.

Optakt til Tjekkiet – England

Tjekkiet har været en af de store overraskelser til dette UEFA EM 2020 indtil videre. Tjekkiet er et af de kun syv hold, der stadig er ubesejret, efter at have slået Skotland 2-0 i deres åbningskamp og derefter holdt Kroatien nede med 1-1 i den afgørende kamp. Jaroslav Silhavys mandskab er foran England på målforskel og har nu en gylden mulighed for at toppe gruppe D efter tirsdagens kampe.

England har på den anden side været et af de mere skuffende hold indtil nu, selv om de endnu ikke har tabt en kamp. Det er trods alt kun lykkedes for et superstjerneledende hold at finde vej til nettet én gang i to kampe, og det målløse uafgjorte resultat mod Skotland var en kollektiv præstation, der efterlod mange ting uforløst.

Tjekkiet kom fra et mål bagud til en 2-1-sejr sidste gang, de mødte England, hvor Harry Kane scorede et tidligt straffespark, inden Jakub Brabec og Zdenek Ondrasek inspirerede et fremragende comeback.

Vi ønsker god kamp!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Rusland – Danmark: Sådan får du et freebet
næste artikel
EM 2020: Wales - Danmark odds sammenligning