bwin nyheder

Vind VIP-billetter til Europa League og Conference League med Bwin

Du har nu muligheden for at vinde en unik fodboldoplevelse, når Bwin udlodder 2 x VIP-billetter Europa League- eller Conference League-kamp på dansk jord.

Bwin er som online bookmaker partner for Europa- og Conference League, og det er i den forbindelse, at du nu kan vinde en helt speciel VIP-oplevelse til dig og en ven.

Danmark har som bekendt aldrig haft så mange klubber til at spille Europæisk fodbold som lige nu. Brøndby og FC Midtjylland spiller Europa League, mens Randers og FC København slår sig løs i Conference League.

bwin vind vip billetter
© Bwin

En unik VIP-oplevelse med Bwin

Bwin er altså officielt partner for Europa League og Conference League, og derfor har de mulighed for at invitere dig og en ven til kamp, når ét af de danske hold spiller på dansk jord. Hvis du skal blive den heldige vinder, skal du blot tilmelde dig gratis online på Bwins hjemmeside under “kampagner”.

Lodtrækningen finder sted ved hver Europa- eller Conference League kamp på dansk jord, og det er både nye og eksisterende kunder hos Bwin, der kan tilmelde sig kampagnen.

Gruppespilskampene i de forskellige turneringer er selvfølgeligt allerede sikre for de danske hold, men skulle nogle af holdene sikre sig videre avancement, kommer der selvfølgelig flere kampe. De sikre kampe på dansk jord lige nu er:

Europa League kampe i Danmark

  • Brøndby IF – Rangers
  • Brøndby IF – Lyon
  • FC Midtjylland – FK Crvena Zvezda
  • FC Midtjylland – Braga

Conference League kampe i Danmark

  • FC København – Lincoln Red Imps FC
  • FC København – PAOK
  • FC København – Slovan Bratislava
  • Randers FC – Jablonec
  • Randers FC – CFR Cluj

Husk også din 500 kr. Bwin velkomstbonus

Det er som nævnt både nye og allerede eksisterende kunder hos Bwin, der kan tilmelde sig lodtrækningen. Hvis du ikke allerede er kunde, skal du huske, at du kan gøre brug af en Bwin odds bonus på 500 kr.

Bonussen er et risikofrit væddemål, som du kan modtage, når du har indbetalt mindst 100 kr. Herefter vil du modtage dit risikofrie bet, der matcher 100% af din første indbetaling. Dit risikofrie spil kan bruges på et valgfrit væddemål, og hvis du taber, modtager du indsatsen som et gratis bet på maks 500 kr.

Indbetalingen skal foretages indenfor 30 dage af tilmelding. God fornøjelse!

VIP-kampagnen hos Bwin løber til og med den 9. december. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
PSG – Manchester City: Boost dine odds med Bwin
næste artikel
Rundens kamp: Her får du de bedste FCM – AGF odds