nyheder

Cashback for kombispil hos jetbull.dk! Spil idag!

Jetbull som er en rimelig ny bookmaker og som vi ikke har omtalt hyppigt giver dig nu et tilbud som mange spillere har spurgt efter. Jetbull giver dig en 20% cashback på din negativ balance. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger hos Jetbull burde se nærmer på vores bonus sammenligning her på siden. Vi sammenligner alle bookmaker og giver et grundigt overblik over alle tilbud, kampagner og bonusser som er tilgængelig. Få et overblik og opret bruger hos den bookmaker der passer bedst til dine behov.

Få 20% retur hos Jetbull

Jetbull introducer til et tilbud som mange spillere har ventet på. Placer et kombinationsspil på odds med minimum odds på 2.0 og du vil modtage 20% optil 1500 DKK eller tilsvarende valuta fra din ugentlige negative balance. Alle spil på med minimum indsats på 75 DKK kvalificerer sig til dette tilbud.

Jetbull Cashback
© Jetbull

Som hos de andre Jetbull tilbud skal du i modsætning til andre bookmaker kontakte kundeservicen direkte efter du har spillet dit kombi væddemål. Kundeservice som er tilgængelig via live-chat eller e-mail vil efterfølgende kreditere dit Cashback manualt som et Free Bet på dit konto. Så snart du har modtaget dit Free Bet på 20% skal den gennemspilles 5 gange til et på odds minimum 2.0 indenfor 30 dage inden den kan udbetales om kontant.

Jetbull velkomstbonus

Den nye bookmaker Jetbull byder dig velkommen som ny kunde med en 100% odds velkomstbonus som er på op til 750 DKK. For at få din Jetbull bonus skal du indbetale mindst 100,00 kr. men du kan altså få helt op til 750 DKK i bonus hvis du indbetaler et tilsvarende beløb. Det indbetalte beløb samt bonussen skal gennemspilles 10 gange til minimum odds 1.80 eller højere før du kan udbetale pengene fra kontoen. Du skal være opmærksom på, at du under gennemspilningen af bonussen højest kan spille for 350 kr. pr odds væddemål hvis det skal tælle med i gennemspilningen. Du har 60 dage til, at gennemføre denne gennemspilning!

forrige artikel
bwin.dk: Få freebet hvis dit kombi væddemål taber!
næste artikel
Spil på Danmark mod Irland – Odds på 12.0 til nye spillere