nyheder

Cashpoint: Ekstra høj velkomstbonus til VM 2018!

Så småt har du fået set hvad fodbold VM 2018 kan byde. Et hav overraskelser som f.eks. Argentina som ikke kan spille op til forventningerne og Tyskland der stadig ikke er sikkert på at gå videre fra gruppespillet. På modsatside har Rusland vist gode kampe og England og tilsvarende Belgien har vist at de tæller favoritter i år. Hører du dem der har ventet inden du spiller odds på fodbold vm? Hos Cashpoint har du mulighed for at score fantastisk velkomstbonus på op til 2000 DKK! Denne Cashpoint bonus er umiddelbart en VM speciel og giver dig mulighed for at få utrolig høj velkomstbonus hvis du opretter dig hos Cashpoint! Vent ikke længere og spil hos Cashpoint og få glæde af denne gode betting bonus!
 

Ny velkomstbonus hos Cashpoint 2000 DKK!
© Cashpoint

 

Op til til 2000 DKK!

Kom godt i gang med Cashpoint velkomstbonus og få en dejlig 100 % bonus på din første indbetaling! Gå ikke glip af denne speciele VM speciel og få op til 2000 DKK som bonus hos Cashpoint! Tilbuddet er fantastik og det er ikke tit at du kan få så høj startbonus hos bookmakerne. Som ny kunde får godskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 DKK og maks. 2000 DKK med 100 % af det første indbetalingsbeløb (f.eks.: indbetaling 100 DKK = bonus 100 DKK; indbetaling 1200 DKK = bonus 1200 DKK, indbetaling 2500 DKK = bonus 2000 DKK). Hvad venter du på? Kom godt i gang og få endnu større glæde af fodbold vm 2018!
 
Det er meget enkelt og nemt at komme i gang hos Cashpoint. Vent ikke længe og opret med det samme og hver med når de næste mål bliver scoret og hold stor sommerfest med fodbold og massevis af underholdene kampe fra Rusland!
 
Så nemt er det:

  • Tilmeld dig med få skridt hos Cashpoint.dk
  • Indbetal mindst 100 DKK og afgiv et væddemål
  • Efterfølgende modtager du automatisk op til 2.000 DKK som bonus!

 

Cashpoint Velkomstbonus

Cashpoints velkomstbonus er en 100% fordobling på 1. indbetaling, dog max 2.000 DKK.. For at komme i betragtning til Cashoint’s startbonus skal du være ny kunde hos Cashpoint og sætte minimum 100 DKK. ind på din konto. For at få fingrene i odds bonussen skal du indenfor 90 dage gennemspille dit indbetalte beløb og bonusbeløbet 3 gange på sportsvæddemål. Kun spil på væddemål med odds 1.6 eller over tæller med i omsætningskravet.Derefter overføres bonussen til brugerens konto og står til fri afbenyttelse. Du kan altid følge med i bestræbelserne på din bonusomsætning under ’min konto’.

forrige artikel
Betfair.dk: Kan Tyskland rejse sig igen?
næste artikel
Betfair.dk: Få bonus hvis der bliver scoret!