cashpoint nyheder

Gæt resultatet af Danmark – Finland og vind en VIP-oplevelse på Hotel

EM 2020 skydes endelig i gang, når Tyrkiet i aften møder Italien på Stadio Olympico i Rom. De danske drenge må dog vente til lørdag, før at festen skydes i gang for deres vedkommende. Vi møder nemlig Finland i Parken lørdag aften, i hvad der bliver begge nationers første kamp i Gruppe B.
 
I den forbindelse er Cashpoint klar med en noget anderledes konkurrence, end de der ellers er at finde på markedet for betting i Danmark. Du kan nemlig gætte resultatet på Danmark – Finland og vinde en vaskeægte VIP-oplevelse på hotel til Danmarks tredje kamp mod Rusland.

cashpoint em 2020 vip oplevelse hotel
© Cashpoint

Sådan deltager du i EM-konkurrencen

Det er altså noget af en oplevelse som du og ni venner kan få på hotel, hvis du vinder Cashpoints EM-konkurrence. Selvom der ikke er tale om en egentlig EM bonus, så er det altså stadig noget af en oplevelse. Hotelopholdet foregår i enten København, Odense eller Aalborg og indebærer storskærm, lækker burgermenu og fri bar. Alt sammen i formidable EM omgivelser!
 
Det er helt greatis at deltage i konkurrencen, og du skal skal blot gøre følgende:
 

  1. Tilgå konkurrence-siden på Cashpoints hjemmeside
  2. Gæt resultatet af kampen Danmark – Finland
  3. Få besked på email, hvis du vinder!

 
Du skal altså hverken være kunde eller placere et væddemål for at være med. Du skal blot have god evner for forudsigelser – eller blot være svineheldig.
 
Husk at du også kan få en Cashpoint velkomstbonus (100% betting bonus), hvis du ikke allerede er kunde hos dem.
 

Optakt til EM-braget mellem Danmark – Finland

Finland står over for en stor udfordring ved EM 2020 i år og skal spille sig ud af skindet for at komme ud af deres gruppe. Det nordiske hold fik et chokerende 1-0-nederlag til Estland tidligere på ugen og har ikke råd til et lignende nederlag i kampen mod Danmark.
 
Kasper Hjulmand har på den anden side samlet en formidabel trup til EM 2020 og vil forsøge at skabe et par overraskelser denne sommer. Danskerne klarede sig let over Bosnien-Hercegovina i deres seneste kamp og vil være fortrøstningsfulde forud for et ringere Finland-hold. Danmark har en imponerende statistik mod Finland og har vundet 38 kampe ud af i alt 59 kampe mellem de to hold. Finland har kun formået at vinde 11 gange over Danmark og skal derfor være i topform på lørdag.
 
Det seneste møde mellem de to nordiske landshold fandt sted i 2011 og endte med en 2-1-sejr til Danmark. Daniel Wass var dengang ny på det danske landshold, men træder ind som en af de mere prøvede kræfter på holdet i denne weekend.
 
På med klaphatten og god kamp – Kom så Danmark!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Mr. Green: Danmark vinder til odds 10
næste artikel
Få freebet til Danmark – Belgien med OnsideBetting