bwin nyheder

Bwin: Boost dit Celtic – FCM odds

Der venter et interessant opgør, når anden runde af årets Champions League-kvalifikation skydes i gang med Celtic – FC Midtjylland. Bwin er i den forbindelse ude med et odds boost på kampen, hvor de danske sølvvindere skal møde de skotske ditto.

Vi ser i den forbindelse på odds boostet fra Bwin, samt om der er nogle odds tilbud forbundet med kampen, så du kan tage hul på Champions League-sæsonen med stil.

Bwin odds boost

Sådan booster du dit Celtic – FCM odds

Bwin er på banen med et forhøjet odds på et særligt spil i Champions League-kvalifikationen mellem Celtic og FC Midtjylland.

Der er her tale om et målspil, hvor Bwin har boostet oddset til odds 3.50. Se her hvordan du får det forhøjede odds på kampen, samt hvordan du kan sikre dig en Bwin bonus på op til 500 kr.:

  • Login eller opret en Bwin bruger
  • Gå ind under de forbedrede odds
  • Spil på over 3,5 mål i kampen mellem Celtic og FC Midtjylland til odds 3.50
  • Modtag din gevinst hvis du vinder.

Det kræver selvfølgelig, at du har en Bwin-bruger, for at du kan få dette eller et af de mange øvrige forhøjede odds hos Bwin.

Som ny Bwin-spiller kan du lige nu få 100 procent i velkomstbonus op til 500 kr. i form af et risikofrit spil, når du opretter dig hos Bwin. Læs mere om disse Bwin bonus regler her og se, hvordan du får bonussen, samt hvilke krav og hvilkår der gælder.

Celtic – FCM odds med Bwin

Selvom reglen om udebanemål er afskaffet, så er det med danske briller vigtigt, at FC Midtjylland får en god start på kvalifikationen. Det kræver dog, at de slipper fra Skotland med et brugbart resultat.

Ser vi op de forskellige odds på kampen, så forventer Bwin og de øvrige bookmakere, at det bliver Celtic, der slipper fra kampen med det bedste udgangspunkt inden returopgøret i Herning.

Oddsene på Celtic – FC Midtjylland fordeler sig således hos Bwin på et udvalgt antal af de mest populære spillemuligheder:

UdfaldOdds
Celtic vinder2.05
Uafgjort3.40
FC Midtjylland vinder3.50
Begge hold scorer (ja/nej)1.72 / 2.00
Over 2,5 mål i kampen1.85
Under 2,5 mål i kampen1.85
Celtic vinder og begge hold scorer3.90
FC Midtjylland vinder og begge hold scorer6.25
Dobbelt chance 1X1.28
Dobbelt chance X21.72
Dobbelt chance 121.25
Celtic -13.75
FC Midtjylland +11.72

Oddsene er opdateret mandag den 19. juli kl. 22:30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Bookmakernes dom: Vingegaard ender på podiet
næste artikel
Håndbold OL: Danmark – Japan optakt og odds