nyheder

Spil Champions League på oddset med 1000 kr. Tipico bonus!

Tirsdag er der kick-off til verdens mest prestigefyldte turnering for klubhold Champions League, og hvorfor ikke gøre turneringen en tand mere spændende med en 1000 kr. velkomstbonus på oddset fra Tipico.
 

Nye navne i Champions League

Der kunne meget vel have stået Aab eller FCK på årets CHL-program, men eftersom de skuffede fælt i kvalifikationen, så har andre og mindre kendte navne fået plads. Uudtalelige Ludogorets Razgrad fra Bulgarien, slovenske Maribor, som ej må forveksles med Lolland-Falsters perle Maribo, og endda vores babyblå naboer fra Malmø er kommet i det fine selskab. Her skal de op imod gamle kendinge som Barcelona, Chelsea og Real Madrid.
 

Spilles finalen i første runde?

Bayern München og Manchester City er to af favoritter som igen i år er at finde i Champions League. De to mastodonter i europæisk fodbold mødes allerede i første runde og de kunne meget vel være finaledeltager, når det olympiske stadion i Berlin i juni ligger græs til sæsonens sidste kamp. De øvrige godbider i første runde, som indbyder til gode odds-spil er Borussia Dortmund, som møder Arsenal og dansker klubben Ajax, der får besøg af Zlatan og PSG.
 

Champions League 2014-15 kick-off
©Flickr – Champions League finale Wembley 2014

 

Spil odds bonus igennem hele CHL 14/15

Der er gode odds at hente på både de ukendte og upåagtede samt value bets på storkampene, hvis du da ellers følger med i de europæiske topligaer. Med Tipicos velkomstbonus kan du lægge ud med op til 1000 kr. i odds bonus. Din odds bonus skal sammen med dit indskud gennemspilles tre gange på kuponer, der giver mindst 2,00 i odds. Der findes mange forskellige odds bonusser fra de danske bookmakere, og ofte kræver de en gennemspil tid på 2-3 måneder. Der er dog ingen tidsbegrænsning på Tipicos velkomstbonus, og du kan således spille din odds bonus igennem i fred og ro og når 2014-15 Champions League lakker imod ende kan du forhåbentlig hæve din gevinst og gøre klar til CHL 2015-16.

Om forfatteren

forrige artikel
Nordisk odds bonus fra NordicBet
næste artikel
3 odds bonusser til Champions League - nemt og ligetil!