nyheder

100 kr. freebet til Champions League ottendedelsfinaler – Sådan får du det

Champions League-fodbold er tilbage! Det fejrer Unibet ved at sætte et live freebet uden indbetaling på højkant, som både nye og eksisterende spillere kan få fingrene i.
 
Barcelona og PSG skyder skyder sammen med RB Leipzig og Liverpool Champions League-året 2021 i gang. Barcelona og PSG mødes på Camp Nou i den første kamp i ottendedelsfinalen, mens RB Leipzig og Liverpool der spiller på neutral bane, når de af alle steder mødes i Rumænien.
 
Derefter er ruller første runde af Champions League 2020/21 ottendedelsfinalen hos frem til den 24. februar. Under hele runden kan du score et live Champions League 2020/21 ottendedelsfinale Unibet freebet på 100 kr. Se mere hvordan her.
 

Champions League freebet
© Unibet

 

Sådan får du et 100 kr. free bet

For at få fingrene i et 100 kr. stort live free bet til fodbold fra Unibet, skal du gøre følgende:
 

 1. Opret en Unibet-konto eller login
 2. Spil 100 kr. på fodbold
 3. Modtag et 100 kr. stort live free bet til fodbold

 

 
Når du har placeret dit fodboldodds, så er der ingen minimumsodds. De 100 kr. skal blot være placeret i en indsats på en kupon, der kun indeholder fodboldevents.
 
Det betyder, at du kan kombinere flere lave odds samme på din kupon, eller bare spille et lavt odds til 100 kr., for at du kvalificerer dig til at få live freebettet fra Unibet.
 
Freebettilbuddet fra Unibet løber til og med den 24. februar kl. 23:59. Dit freebet udløber efter syv dage. Så du kan godt nå at bruge det på en af de resterende ottendedelsfinalekampe fra første runde.
 
Du behøver hverken foretage en indbetaling, for at få dette odds tilbud, hvis du vel at mærke har penge stående på din Unibet-konto.
 

Disse Champions League-kampe kan du spille på

Du kan få free bettet fra Unibet ved at spille på samtlige af de otte ottendedelsfinalers første runde i Champions League.
 

 • 16/2 – Barcelona – PSG
 • 16/2 – RB Leipzig – Liverpool
 • 17/2 – FC Porto – Juventus
 • 17/2 – Sevilla – Dortmund
 • 23/2 – Atletico Madrid – Chelsea
 • 23/2 – Lazio – Bayern München
 • 24/2 – Atalanta – Real Madrid
 • 24/2 – Mönchengladbach – Manchester City

 

Få 1.000 kr. til Champions League odds

Hvis du ikke har en Unibet-konto, kan du lige nu få op til 1.000 kr. i Unibet velkomstbonus. Unibet matcher her din første indbetaling med 100% op til 1.000 kr.
 
Velkomstbonussen skal omsættes otte gange til minimum odds 1.40.
 
Du skal være opmærksom på, at hverken freebets, profitboosts eller bonuspenge kan anvendes til at få det 100 kr. store live freebet til fodboldkampe hos Unibet.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn! samarbejder med Nicklas Bendtner
næste artikel
Cashpoint: Sådan får du sjældent freebet på CL og EL