nyheder

Champions League: Priceboost på FC Midtjylland mod Atalanta

Efter den store success i sidste sæson starter Atalanta et nyt eventyr i Champions League onsdag aften. Italienerne stiger på et fly til Danmark, hvor Champions League debutanterne fra Midtjylland venter på MCH Arena.
Selvom Atalanta og FC Midtjylland har deltaget i andre europæiske turneringer før, er de aldrig kommet op mod hinanden. Derfor kommer opgøret til at være det første møde mellem holdene.
 
Hvis du tror, at FC Midtjylland og Atalanta, med deres offensive kvaliteter, formår at score mange mål i aftenenes opgør, så kan du med rette gøre brug af Bwins Priceboost på over 5,5 mål i kampen. Med Bwins Priceboost får du et fundet et ganske fornuftigt bonus odds der er ekstra forhøjet.
 

Bwin Priceboost FC Midtjylland Atalanta
© Bwin

 

Sådan får du Priceboost på FC Midtjylland – Atalanta

Som nævnt, kan du med et Priceboost fra Bwin score et ekstra højt odds på kampen. Vi har her fundet et Priceboost til dig der forudser en målrig affære. Med Priceboost på over 5,5 mål i kampen, kan du forhøje dit odds fra 5.75 til 6.25. Det er meget simpelt at gøre brug af Priceboost – du skal blot:
 

  1. Gå til Bwin.dk
  2. Find markederne for Price Boost/Forhøjede odds
  3. Spil med Price Boost på, at der kommer over 5.5 mål i kampen
  4. Hvis dit bet går hjem, scorer du en ekstra høj gevinst

 
Price Boost bruges af både eksisterende samt nye kunder hos Bwin og kan kun bruges som single-pre-game-bet. Du kan også forsøge dig med Priceboost på din mobil, hvis du henter Bwins odds app.
 

Hvordan ser de øvrige odds ud hos Bwin?

Hvis du ikke nødvendigvis tror, at kampen bliver en noget så målrig affære, men derimod hellere vil spille på lidt simplere udfald, så har vi herunder samlet en række øvrige odds for kampen hos Bwin. Læg især mærke til oddset på, at FC Midtjylland scorer første mål. Her hos redaktionen er lige præcis dét odds en stor favorit.
 

BWIN ODDS FC MIDTJYLLAND X ATALANTA
Kampresultat 5.00 4.50 1.60
Resultat efter 1. halvleg 4.60 2.50 2.05
Scorer første mål 2.65 INGEN MÅL – 13.00 1.45

 

Bwin velkomstbonus
© Bwin

 

Husk også din 100% bonus hos Bwin

Har du forelsket dig i et Priceboost, eller måske et af de øvrige odds, så får du lige nu serveret en velkomstbonus hos Bwin. Du skal blot oprette en bruger hos Bwin, så sikrer du dig en Bwin velkomstbonus på 100% op til 500 kr. Ikke helt dårlig, hva’?
 
Hvis du ikke allerede er kunde hos Bwin, er du altså “in for a treat”. Du får nemlig en 100% velkomstbonus på din første indbetaling op til 500 kr. – du skal blot indbetale minimum 100 kr til din spillekonto.
 
For at udbetale bonussen skal du gennemspille den 10 gange til minimum odds 1.70 indenfor 60 dage efter aktiveringen.
 
Held og lykke – og lad os nu tage danskerbrillen på, og heppe på ulvene fra den midtjyske hede!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Champions League predictor: Spil med om 250.000 kr. hos Unibet
næste artikel
Få 250 kr risikofrit på Liverpool – FC Midtjylland med Betfair