nyheder

99 kr freebet på Champions League-finalen: Sådan bliver det dit

Endelig er den her – finalen vi har ventet på i lang tid. Årets Champions League-finale! Skal det lykkes for Neymar og PSG endelig at nå den store drøm, eller tager Bayern München the treble?
 
Champions League-finalen er og bliver et af årets helt store sportslige højdepunkter. I den forbindelse har vi både tjekket odds og odds bonusser for vores læsere, så du både kan få de bedste odds og de bonusser, der er at få på Champions League-finalen.
 
Vi har fundet en lækker odds bonus i form af et freebet på finalebraget mellem PSG og Bayern München.
 

Champions League finale odds


Begge hold går ind til Champions League-finalen med hver deres eventyrlige fortælling, men der er kun en af historierne, der kan få en lykkelig afslutning på fortællingen om Champions League-eventyret 2019-2020.
 
Skal vi tro bookmakerne, så bliver det Bayern München, der vil huske denne europæiske kampagne som en legendarisk, da samtlige bookmakere har de tyske mestre og pokalvindere som favoritter i Champions League-finalen.
 
I dagene op mod kampen er oddset dog faldet lidt på PSG, mens der har været en lille stigning i oddset på Bayern München – dog ikke noget der har rykket ved favoritværdigheden.
 

ComeOn Champions League bonus
© ComeOn

 

Champions League bonus – 99 kr live freebet


Hvis du skal sætte et pre-match bet på Champions League-finalen, ligesom de fleste oddsere nok gør, så er der god grund til at overveje at gøre det hos ComeOn. Spiller du nemlig et pre-match bet på 99 kr. til minimum odds 1.80, så får du et live freebet på 99 kr. på Champions League-finalen.
 
Du har faktisk mulighed for yderligere en ComeOn bonus her. Du skal have en ComeOn-bruger, for at du kan få dette live freebet. Hvis du ikke allerede har en konto hos ComeOn, kan du lige nu få op til 1.000 kr. i velkomstbonus.
 
ComeOn matcher her din første indbetaling op til 1.000 kr. Din velkomstbonus, ja, den kan du godt bruge på dit pre-match bet på Champions League-finalen. Regler og vilkår gælder. 18+. Spil ansvarligt.
 

Champions League-finalen: Disse odds skal du se på


Der er en lang række odds i årets Champions League-finale, som du ikke bør undlade at se på. Vi har derfor samlet en række af de bedste odds, som du bør overveje – eventuelt når du bruger dit live freebet fra ComeOn.
 

PSG – Bayern München ComeOn Odds
PSG vinder (1X2) 3.15
Uafgjort 4.05
Bayern München vinder (1X2) 2.05
Over 2,5 mål 1.36
Under 2,5 mål 2.85
PSG vinder trofæet 2.15
Bayern Mücneh vinder trofæet 1.42

 
Vi kaldte den også i vores oddssammenligning til Europa League-finalen. Et dømt straffespark i Champions League-finalen. Det ses så tit, at der dømmes et straffespark i disse afgørende finalekampe. Her giver ComeOn odds 2.30 på et straffespark i Champions League-finalen.
 
Oddset er faktisk lavere på, at han scorer, end på at han ikke gør. Vi taler selvfølgelig om en finalescoring af Bayern Münchens Champions League-topscorer, Robert Lewandowski. ComeOn er her ude med odds 1.60 på en scoring af den polske verdensstjerne.
 
Oddsene er opdateret fredag den 21. august kl. 22.30. Spil ansvarligt. 18+ år. Regler og vilkår gælder.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
PSG vs Bayern: Få odds 10.00 på begge hold!
næste artikel
Community Shield: Odds 25 på at Arsenal slår Liverpool