nyheder

Champions League odds forsikring

Unibet kører igen i år med en overtidsforsikring imod spil på oddset der fejler på grund af en scoring i 90+ minut. Unibets overtidsforsikring gælder kun for Premier League og Champions League, så hvorfor ikke benytte dig af chancen og sikre dine odds til de sidste Champions League kampe i 2014.
 
Man sidder langt ude på sædet, holdet er presset i bund og ens Champions Leagues odds kupon hænger på et sidste strå. Modstanderen bryder igennem og brager bolden i kassen. Kampen er ovre og ens bets er tabt. IKKE MERE – siger Unibet, som nu giver deres kunder en odds bonus i form af forsikring imod bets, der bliver afgjort af en scoring i overtiden. Dette tilbud er forbeholdt Unibet-kunder, sign op og få 1000 kr. velkomstbonus.
 

Unibet Champions League & Premier League odds Bonus
© Unibet Odds Bonus

 

Unibet julebonus

13 gange er det sket i denne sæson at Champions League odds spil er blevet afgjort i overtiden, og hver gang har Unibets odds bonus været nyttig for de danske betting entusiaster. Unibet åbner også hver dag en låge i Unibets bonus julekalender – som til tider kan bruges på oddset – følg med her.
 

Unibet overtidsforsikring

  • For at deltage i Unibets overtidsforsikring skal du tilmelde dig kampagnen på nettet, og samtidig modtager du som ny kunde en attraktiv velkomstbonus via bonus-betting.dk.
  • Du kan max sætte 750 kr. på et spil, og kombinationsspil er også muligt – i det tilfælde vil kampen med en overtidsscoring gælde som odds 1.00
  • Kun spil på resultatet (korrekt score), halvleg/fuldtid, første målscorer og sidste målscorer er gældende for Unibets overtidsforsikring odds bonus.

Hvis du er på jagt efter en anderledes odds bonus, så tjek også vores odds bonus konfigurator, hvor du nemt kan finde frem til en bonus, der passer dine vilkår. Eller se vores odds bonus sammenligning fra alle de danske bookmakere.

forrige artikel
Odds Bonus på en Champions League Double
næste artikel
5 fede julekalendere til oddset