nyheder

Cashpoint giver gratis spil til UEFA Nations League!

Selvom klubfodbolden i Europa holder en lille pause er der gang i UEFA Nations League. UEFAs nye turnering for de europæiske landshold er tæt ved at være slut og det gælder nu om hvem der rykker og ned. En del grupper er fyldt med spænding. Heriblandt endda nogle af de helt store navne som Tyskland, England, Kroatien og Spanien som alle sammen stadig kan rykke ned. Selvom tuneringen blev diskuteret meget og der måske ikke er mange der holder af denne turnering kan du være sikkert på at du vil se god fodbold.
 

En rimelig ny bookmaker på det danske marked har valgt at give dig en lækker bonus til denne UEFA Nations League. Få et 50 DKK gratis bet fra Cashpoint!
 

Cashpoint gratis spil 50 DKK
© Cashpoint

 

Få gratis spil

En rigtig godt tilbud venter i denne omgang fra Cashpoint. Som vores faste læser har lagt mærke til er Cashpoint ikke ude med et hav af tilbud som andre bookmaker som vi omtaler hyppigt. Derimod er Cashpoint til stede når der virkelig er tale om en god bonus! I denne omgang kan du få gratis 50 DKK til at spille på UEFA Nations League. Tilbuddet gælder på nye og eksisterende kunder og er knyttet til en indbetaling eller lignende. Denne Cashpoint bonus giver dig mulighed for at få fat i 50 DKK som skal bruges til væddemål på UEFA Nations League.
 

Tilbuddet er super enkelt og der behøves ikke meget for at din betting oplevelse kan starte! I bund og grund er der kun tre trin der skal overholdes for at du kan komme i gang med dit gratis væddemål på UEFA Nations League.
 

 

  • Login eller registrer dig på Cashpoint.dk
  • Indtast bonuskode NL50 i feltet bonus.card / bonuskode
  • Få 50 DKK bonus til et væddemål på sportsbetting efter dit valg

 

Vær venligst opmærksom på at du kan bruge de 50 DKK på alt sport hos Cashpoint vi henviser dog især på UEFA Nations League fordi der venter en del dejlige kampe i denne weekend. Bonuskoden kan indløses fra den 14/11 indtil den 20/11. Bonussen på 50 DKK skal omsættes på væddemål med min odds på 2.0 inden 7 dage ellers mister bonussen sin gyldighed.
 

Cashpoint Velkomstbonus

Som altid er der mange der spørger efter velkomstbonus. Vi har tidlige på vores side snakket om Cashpoints velkomstbonus især til denne års VM har der været fokus på Cashpoint. Selvom VM er slut har Cashpoint et rigtig godt tilbud til alle dem der ønsker en velkomstbonus! Gå ikke glip af denne bonus. Få 100% op til 1000 DKK på din første indbetaling! En rigtig god bonus som uden tvivl kan anbefales for alle dem der ikke allerde har oprette bruger hos Cashpoint. Er du i tvivl om denne bookie passer til dine behov se på vores bookmaker bonus oversigt som giver et grundigt overblik over alle bonusser på det danske marked. Hos Cashpoint velkomstbonus skal det indbetalte beløb og bonusbeløbet omsættes 3 gange på sportsvæddemål. Kun spil på væddemål med odds 1.6 eller over tæller med i omsætningskravet.

forrige artikel
Bundesliga topopgør med 888sport.dk!
næste artikel
Black Friday 2019 hos betfair.dk!