bet365 nyheder

Chelsea – Real Madrid: Optakt til braget i Champions League med Bet365

UEFA Champions League er tilbage i aktion med endnu en vigtig semifinalekamp i denne uge, når Real Madrid står overfor Chelsea på Stamford Bridge onsdag aften. Begge hold viste sig godt frem i sidste uges 1-1-opgør i Madrid, og har virkelig noget at skulle bevise onsdag.
 
Real Madrid har en velkendt forkærlighed for de helt store kampe og kan muligvis markere en ganske hæderlig sæson med både La Liga-titlen og UEFA Champions League i år. Et sådan opgør er oplagt til en fed spilkupon, og derfor har tæller vi ned til kampen med et overblik over kampen og odds hos Bet365. Vi viser dig også, hvordan du kan spille med en betting bonus på kampen – så hæng endelig på!
 

Bet365 odds på Chelsea – Real Madrid

Der er mange muligheder for udfald i kampen. Brag som disse i Champions League er heldigvis altid garant for spænding og intensitet, og derfor har vi samlet en række udfald og dertilhørende odds fra Bet365 herunder. Vinder Chelsea eller tror du mere på giganterne fra Madrid? Kommer der rødt kort eller endda et straffespark? Mulighederne er mange, og udfaldene herunder er kun et lille uddrag. Vær opmærksom på, at oddsene herunder er fra 4. april kl. 12.00, og kan ændres op til kampstart.
 

Udfald i kampenOdds
Chelsea vinder2.20
Real Madrid vinder3.40
Uafgjort3.30
Chelsea går videre1.61
Real Madrid går videre2.20
Over 2.5 mål2.10
Under 2.5 mål1.72
Straffespark i kampen3.00
Rødt kort i kampen4.50
Werner scorer2.87
Benzema scorer2.50

Få en velkomstbonus på 1000 kr. hos Bet365

Som nævnt vil vi her fortælle dig, hvordan du som ny spiller får en, efter vores mening, virkelig fed Bet365 velkomstbonus. Nye kunder kan nemlig få væddemålskreditter op til 1.000 kr. Alt du skal gøre er at foretage din første indbetaling på mindst 50 kr. og herefter modtager du væddemålskreditter, som kan bruges efter afgørelse af et væddemål til værdien af din første indbetaling. Bonussen har et minimumsodds på 1.20 og en omsætningsperiode på 30 dage.
 
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Her er vores forudsigelse til Chelsea – Real Madrid

Chelsea viste i den grad god figur mod Real Madrid i sidste uge og bliver nødt til at holde momentum returopgøret her. Timo Werner missede et par forgyldte muligheder i første opgør og har virkelig noget at skulle bevise på Stamford Bridge onsdag aften. Real Madrid har ikke været helt dem selv i denne sæson og bliver nødt til at arbejde hårdt for at komme over Chelseas fordel efter 1-1 uafgjort i Madrid. Med Tuchels robuste taktiske opstilling tror vi at Chelsea kan holde Los Blancos i kort snor på Stamford Bridge, og dermed booke deres billet til finalen.
Vi tror på en Chelsea-sejr onsdag aften, og dermed også, at englænderne kommer i den store Champions League-finale!
Husk, at du også kan spille med på den fede Bet365 mobil app.
 
God fornøjelse!
 

About the author

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.
forrige artikel
Bwin: Få 3 odds boost på Manchester City - PSG
næste artikel
Sådan får du et Champions League-freebet med OnsideBetting