nyheder

Scor odds 2.00 på mål i Chelsea – Tottenham med Betfair

Der venter et brag af et topopgør, når de to London-klubber Chelsea og Tottenham tørner sammen søndag i et slag om førstepladsen i Premier League.
 
I den anledning spiller Betfair ud med tilbud til alle nye spillere i form af et odds boost og odds 2.00 på over 0,5 mål i kampen mellem Chelsea og Tottenham.
 

Premier League odds
© Betfair

 

Her er din Betfair bonuskode

Du får det forhøjede odds fra Betfair i forbindelse med, at du opretter dig som bruger hos bookmakeren. Hvis du gerne vil have odds 2.00 på over 0,5 mål i Chelsea-Tottenham, så skal du gøre følgende for at få denne Betfair bonuskode:
 

  1. Klik dig ind på Betfair
  2. Opret en bruger
  3. Brug bonuskoden ZFBJ9Z
  4. Spil op til 300 kr. på over 0,5 mål i Chelsea-Tottenham
  5. Få din indsats tilbage kontant og få et gratis spil svarende til gevinsten
  6. Spil dit gratis spil indenfor 90 dage til minimum odds 1.50

 

 
Husk at regler og vilkår gælder, samt at du skal spille via Betfair Sportsbook og ikke via Betfair Spillebørs.
 
Du skal være opmærksom på, at denne bonus ikke kan kombineres med den traditionelle Betfair velkomstbonus, hvor du kan få 100% op til 1.000 kr. i indbetalingsbonus.
 

Chelsea – Tottenham: Lampard vs Mourinho

Lærlingen over for mesteren, de tidligere mangedobbelte mestre mod et hold, der senest har vundet et mesterskab for 60 år siden.
 
Kampen mellem Chelsea og Tottenham kan gives mange vinkler. Ingen er nok mere passende end et topopgør, hvor vinderen kan tage point fra en direkte konkurrent i titelræset.
 
Der jokes med, at Tottenham i toppen af Premier League-tabellen er som en elefant i et træ. Alle undrer sig over, hvordan den er endt deroppe, men alle ved også, at den falder ned igen.
 
Det er lidt den opfattelse, som den tidligere ligavindende Chelsea-manager, Jose Mourinho, skal ud og modbevise, når hans Tottenham-mandskab skal forsøge at tage endnu et skridt imod den helt store odds bonus i form af et mesterskab.
 

Chelsea – Tottenham – odds statistik

Det er til dato næsten et år siden, at Tottenham udnævnte Jose Mourinho som klubbens nye manager. I den tid har Tottenham og Chelsea mødt hinanden tre gange. Her er det endt med to Chelsea-sejre og en Tottenham-sejr.
 
Tottenhams sejr faldt i det seneste af de tre møder, hvor de løb med en 2-1 sejr efter straffesparkskonkurrence i 1/8-finalen af ligacuppen.
 
I alle tre kampe, hvor Lampard har stået overfor Mourinho, har Chelsea scoret. Tottenham er også kommet på tavlen i de to seneste af kampene.
 
Kan Chelsea stoppe Tottenham og Mourinho, eller fortsætter Tottenham kursen mod toppen? Bookmakerne har i skrivende stund Chelsea som ret klare favoritter i den kamp.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få 25% Live Profit Boost på Napoli - AS Roma med Unibet
næste artikel
Håndbold EM odds – Se favoritterne og forventningerne til Danmark (opdateret)