nyheder

Blues vs. Red Devils – Spil på Chelsea vs. ManU i FA Cupen!

Vi er tilbage med den engelske FA Cup og ser på et rigtig godt tilbud fra 888sport.dk. Dagens betting bonus har lagt fokus på ottendedelsfinalen mellem ingen mindre end Chelsea og Mancheser United. Hjemmeholdet som under ugen vandt i Sverige mod Malmö er stadig i chock efter at have spark i roven af City i sidste runde af Premier League. På modsat side United som ellers spiller en fremragende runde efter at den nye norske træner er landet og selvom det blev til et nederlag mod Paris under ugen er holdet markant bedre end under Mourinho. Nu gælder det 888sport odds bonus der giver forhøjede odds på begge hold i deres indbyrdes kamp i FA cuppen.
 

super odds chelsea vs. manu
© 888sport

 

Kæmpe odds på FA Cup

888sport har lanceret utrolig god odds bonus i denne kamps anledning. Du kan få odds på hele 21.0 hvis du tror at United vinder mod Chelsea. Hjemmeholdet Chelsea giver odds på 11.0 hvis de vinder. Et kæmpe spring opad fremfor de alm. odds som ligger nede på omkring 3.0! Hvad venter du på? Som ny kunde burde du ikke gå glip af dette tilbud. Opret i dag og få glæde af denne dejlig odds bonus til kampen mellem FC Chelsea og Manchester United. Kampen spilles den 18. februar kl. 20:30 på Stanford Bridge i London!
 

Spil på Chelsea vs. ManU!

 

Eksklusivt til nye kunder

Dette 888sport tilbud giver alle nye kunder mulighed for at kombinere de forhøjede odds med en utrolig god velkomstbonus! Få ekstra ud af dette tilbud i og med at du kombinerer to tilbud med hinanden. Du kan som ny kunne få forhøjede odds på op til 21.0 og en utrolig god velkomstbonus. Denne velkomstbonus giver dig mulighed for at få op til 1000 DKK som bonus hvis du opretter dig hos 888sport.dk!
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem Chelsea og Manchester United som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

888sport velkomstbonus

Som nævnt er der velkomstbonus på højkant oveni! Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af de forhøjede odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Vi er enige om at dette tilbud virkelig er noget helt specielt – få to tilbud i en. Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Vi anbefaler varmt og øsnker god fornøjelse og en rigtig god kamp mellem disse to giganter fra den engelske Premier League!
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Real Madrid gæster Ajax - Kan spanierne vinde?
næste artikel
Forhøjede odds på Brøndby mod Esbjerg kampen!