nyheder

CHL Bonus: Få 100 kr. gratis Live bet!

Danske Spil varmer op til fodboldsæsonens største kamp. Lørdag aften kl. 20.45 spiller Juventus imod Barcelona i Champions League Finalen 2014/15. Hvis du er kunde hos Danske Spil, så kan få et gratis live bet til en værdi af 100 kr. til kampen.
 

Få en live bet bonus til CHL-Finalen hos Danske Spil
© Danske Spil

 

Danske Spil Velkomstbonus

Danske Spils Champions League odds bonus er kun til kunder, som i forvejen har en betting-konto hos Danske Spil og spiller online. Hvis du endnu ikke har en Oddset-konto, så kan du åbne én i dag og få en velkomstbonus på 500 kr. Danske Spil fordobler ens første indskud, hvis man sætter præcis 500 kr. ind på sin spillekonto.
 
Læs mere om Danske Spil og Oddsets Velkomstbonus.
 

Spil 100 kr. & Få 100 kr. Gratis Live Bet

Danske Spils Champions League odds bonus er ret ligetil. Du skal logge ind på din Oddset-konto, og spille et 100 kr. pre-match bet til minimum odds 1.50 på Juventus – Barcelona. Der er massere af bets at vælge imellem på Oddsets hjemmeside.
 
Når du har placeret dit 100 kr. pre-match bet, så får du automatisk et live freebet på 100 kr., som skal spilles i løbet af Champions League Finalen. Hvis du vinder på det 100 kr. Live Freebet, så er det kun gevinsten Danske Spil udbetaler. Det vil sige hvis du spiller 100 kr. til odds 3.00 og vinder, så får du udbetalt 300 kr. minus indskuddet på 100 kr. – altså 200 kr.
 
Find alle de bedste odds bonusser til Champions League Finalen 2015 online hos Bonus-betting.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
Super højt odds på CHL-Finalen
næste artikel
200 kr. risikofrit spil på CHL-Finalen