bet365 nyheder

CL-kval: FCM – Celtic: Optakt og odds med Bet365

Hvem skal et skridt tættere på klubfodboldens forjættede land og de mange millioner kroner, der venter? Avancementet er helt åbent, når FC Midtjylland og Celtic mødes på MCH Arena til returopgøret i Champions League-kvalifikationen.

Du kan i denne optakt til FC Midtjylland – Celtic læse både optakten til kampen, se odds på kampen fra Bet365, få spilforslag på den og ikke mindst se, hvordan du kan få en odds velkomstbonus, som du kan bruge derpå.

FCM – Celtic optakt

Røde kort og film stjal overskrifterne ovenpå det første møde i Glasgow, hvor FC Midtjylland og Celtic spillede 1-1. Resultatet sikrede dog, at returkampen og kampen om billetten videre i Champions League-kvalifikationen er helt åben. Der venter derfor en god spænding og muligheden for nogle gode live bets med mobil betting på kampen.

Anders Dreyer er af gode grunde ikke med i returopgøret, ligesom Celtic også må undvære Bitton. Her kan en Mabil meget vel gå ind og lukke hullet efter Dreyer.

Kampen viste muligheder for forbedringer i begge ender af banen for begge hold, så der er ret stor usikkerhed hos bookmakerne. FC Midtjylland er dog favoritter, hvor Bet365 giver odds 2.30 på en dansk sejr, mens oddset på Celtic er oppe på 2.90.

FCM – Celtic odds med Bet365

Vi ser her på en række af de mest populære spilmuligheder og odds fra Bet365 på kampen mellem FC Midtjylland og Celtic.

FCM – CelticBet365 odds
FC Midtjylland vinder2.35
Uafgjort3.40
Celtic vinder2.90
FC Midtjylland går videre1.75
Celtic går videre2.00
Over 2,5 mål1.95
Under 2,5 mål1.85
Begge hold scorer (ja/nej)1.72/2.00
Kampen afgøres i forlænget spilletid (ja/nej)6.00/1.12

FC Midtjylland – Celtic spilforslag

Indrømmet, det er svært at finde et oplagt spil, når vi ser på 1X2. Første kamp viste, at holdene var ganske lige, men at Celtic god kom frem til flest chancer.

I et opgør hvor et mål kan afgøre alt, så vil der være fokus på defensiven her. Derfor ser vi på et målspil i vores spilforslag på FC Midtjylland – Celtic, når det kommer til, hvor man kan sætte en betting bonus.

Valget her falder på begge hold til at score til odds 1.72. Årsagen til det så vi i første kamp. De to klubber er et sted i sæsonen, hvor de defensive aftaler ikke spiller helt endnu. I en kamp, hvor begge skal vinde for at gå videre, så skal der mål til.

Få en odds bonus til FCM – Celtic

Mangler du en odds bonus til Champions League-kvalifikationen, så er der lige nu mulighed for at få op til 1.000 kr. i velkomstbonus hos Bet365.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Du kan læse mere om disse Bet365 bonus regler her. Bet365 tilbyder en af Danmarks største odds bonusser, der samtidig har et af de laveste omsætningskrav, da den kun skal omsættes en gang til minimum odds 1.20.

Oddsene er opdateret mandag den 26. juli kl. 12:30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Håndbold OL: Danmark – Japan optakt og odds
næste artikel
Onsidebetting: Få Danmarks bedste odds på rundens kamp i Superligaen