nyheder

Odds 10 på FCM – Sådan booster du dit odds

En sejr. En sejr er alt, hvad det kræver, for at drømmen om Champions League-fodbold i Herning bliver en realitet for FC Midtjylland.
 
Med 0-0 i Prag i det første møde med Slavia Prag har de danske mestre selv muligheden for at afgøre, om Champions League-drømmen skal blive til virkelighed.
 
Mens tjekkerne var favoritter i den første kamp, så er de danske mestre det faktisk i returopgøret. Selvom de er små favoritter, så kan du få omkring odds 2.60-2.65 på en midtjysk sejr.
 
Skal der større odds til, for at du kaster dig over de forskellige betting apps, så er det værd at se i retning af Mr. Green, især hvis du ikke allerede har en spillebruger der.
 

Champions League odds
© Mr. Green

 

FCM vinder til odds 10 – Sådan får du oddset

Mr. Green spiller nemlig ud med et odds boost til alle nye spillere, som lige nu kan få odds 10.00 på en FCM-sejr. Bonussen er et alternativ til den traditionelle Mr. Green velkomstbonus, som giver dig et freebet på op til 500 kr., hvis du indbetaler minimum 75 kr.
 
Hvis du skal score en god oddsgevinst, hvis FC Midtjylland skriver historie og kommer videre til Champions League, så skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Mr. Green
  2. Opret en bruger og tilmeld dig hos Mr. Green
  3. Spil op til 30 kr. på at FC Midtjylland slår Slavia Prag
  4. Se dit odds blive boostet til 10.00 hvis FC Midtjylland vinder
  5. Få din gevinst udbetalt kontakt – helt uden omsætningskrav

 

 

Chancevurdering: FCM kan gøre det

FC Midtjylland slap fra Tjekkiet med noget nær det ideelle resultat, når nu det ikke kunne blive til en sejr. Men ved at undgå et nederlag sikrede de danske mestre, at de selv kan afgøre det på hjemmebane.
 
Mestrene fra Midtjylland viste dog, at de sagtens kan være med på dette niveau og fjernede således spørgsmålstegnene derved. Spørgsmålet er nu, om de kan lukke det helt ved at spille sig i Champions League.
 
Det har især været midtjydernes stærke defensive evner, der har båret dem hertil. Defensiven kan også være det, der er nøglen til, at FCM går hele vejen, for holder de nullet, ja, så kræver det blot en enkelt scoring i den anden ende, for at de går videre.
 
Selvom det kan lyde lidt voldsomt at sige det, når man står overfor de tjekkiske mestre, men FC Midtjylland har spillet sig selv i en situation, hvor de aldrig har haft bedre kort på hånden til at komme i Champions League.
 
Skal man sammenligne med en odds bonus, så svarer det nærmest til, at man bare skal hive den sidste kamp på kuponen hjem, for at der er en kæmpe gevinst på vej.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green giver odds 20 på Arsenal - Sådan får du oddset
næste artikel
Europa League: Sådan booster du dit FCK odds | OnsideBetting