nyheder

Topbrag på tirsdag! Odds tilbud – Juventus vs. Real!

Betfair har gjort det igen og vi kan glæde os over sindssyg godt tilbud til kommende UEFA Champions League brag. Ingen mindre end de topklubber Juventus Torino og Real Madrid tørner sammen i kvartfinalen. Til denne kamps anledning er der blevet lanceret fantastik betfair bonus som giver dig forhøjede odds til begge hold! Dette er faktisk sjældent at du kan gavne af forhøjede odds til begge hold, oftest er det at du kun modtager en odds bonus hvis du spiller på et hold. I denne omgang har du mulighed for at satse på dit favorithold og glæde dig over odds bonus hvis enten Juventus eller Real vinder. Spiller du på Juve kan du glæde dig over odds på 15.0 – tror du på Madrid kan du gavne af en odds på 14.0!
 

Betfair odds bonus CL Juventus vs. Real
© Betfair

 

Forhøjet odds til Juventus vs. Real

Nævnte betfair bonus tilbud gælder desværre kun nye kunder. Er du ikke allerede kunde hos betfair giver det i hvert fald god mening at se på vores betting bonus sammenligning hvor vi giver et grundigt overblik over alle bookmaker. Tilbuddet til kampen mellem Juventus og Real er i den grad seværdig at du burde overveje at tilmelde ny bruger hos betfair. Du kan som nævnt gavne af odds bonus til begge hold! Spil på enten Juventus eller Real og få tocifret odds hvis dit hold vinder! Hvad venter du på? Opret med det samme hos betfair og nyd kampen og de forhøjede odds!
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJZU og spil på en sejr til enten Juventus eller Real til det nævnte forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Hvis du heller er på udgik efter en dejlig velkomstbonus fremfor de forhøjede odds har vi rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
888sport.dk: Dobbelt op og 100% velkomsttilbud!
næste artikel
Betfair odds tilbud! Spil på Liverpool vs. City!