nyheder

Champions League free bets: Få 2 freebets med ComeOn!

Afgørelsens time nærmer sig i Champions League, hvor sæsonens to semifinaler står for døren, når RB Leipzig og PSG tørner sammen i den første semifinale, mens Lyon og Bayern München mødes om den sidste billet til Champions League-finalen onsdag.
 
Som om det ikke er spændende nok, så er der mulighed for intet mindre end to gange odds bonus uden indbetaling hos ComeOn, der giver et 49 kr. live free bet.
 

ComeOn Champions League bonus
© ComeOn!

 

Sådan får 2 x 49 kr. freebet


Der er ikke tale om en startbonus her, men derimod om en oddsbonus til alle ComeOn-spillere, nye såvel som gamle. Hvis du vil have fingrene i de 2 x 49 kr. live freebets fra ComeOn, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på ComeOn
  2. Login – eller opret en konto, hvis du ikke har en
  3. Spil 49 kr. (pre-match) til minimum odds 1.80 af de to Champions League-semifinaler
  4. Modtag automatisk et live free bet på 49 kr. til samme kamp

 
Det betyder, at hvis du spiller et 49 kr. pre-match-spil på begge kampe, ja, så får du faktisk to live free bets på 49 kr., så du har et free bet til hver af de to Champions League-semifinaler. Du behøver hverken tilmelde dig kampagnen eller indbetale penge, hvis du allerede har, på din ComeOn-konto for at få denne bonus.
 

Spil til odds 1.80 – Dem kan du vælge


Fordi vi gerne vil gøre det let for dig og vores andre læsere at slå bookmakerne og lave din ComeOn bonus om til en gevinst, har vi set på spilforslag til minimum odds 1.80, som du kan overveje til dit pre-match-spil.
 

RB Leipzig – PSG odds

PSG er favoritter til denne kamp og ligger ofte til et odds lige under odds 1.80. Er du ude i en PSG-sejr, så overvej med -1 eller -0,75 i handicap til henholdsvis odds 2.85 og odds 1.94.
 
Kylian Mbappe og Neymar er sammen med Mauro Icardi ComeOns tre bedste bud på en målscorer i kampen. De giver henholdsvis odds 2.15, 2.30 og 2.40 igen.
 
Oddset på RB Leipzig er forholdsvist højt, så tror du på enten en tysk sejr eller uafgjort efter 90 minutter, så er RB Leipzig med +1 til odds 1.95 ikke et dårligt bud.
 

Lyon – Bayern München

Bayern München er ikke bare favoritter, de er storfavoritter til semifinaleopgøret mod Lyon. Vi kommer næppe uden om, at de tyske mestre er favoritter, efter de i den grad holdt legestue med Messi og FC Barcelona i kvartfinalen.
 
Oddset er dog så lavt på Bayern München, at vi er ude i -2 i handicap, hvis vi skal over de 1.80. Her giver Bayern München odds 2.35. En overraskelse til Lyon, så er du i handicap +2 til odds 2.20, hvis de 1.80 skal i hus.
 
Kan Bayern München levere en første halvleg som mod Barcelona, eller bare lidt derhenad, så er der odds 1.90 på over 1,5 mål i første halvleg. Oddset kan virke lidt højt, når man ser på Bayern Münchens seneste kampe. Det ligner et godt valg, når du skal sætte dit pre-match-spil via din odds app.
 
Oddsene er opdateret mandag den 17. august kl. 15.00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Lige nu: Få odds 20.00 på Barcelona hos Mr. Green
næste artikel
Europa League-finale: Her får du de bedste odds