comeon nyheder

Få Combo Boost når du spiller kombinationsvæddemål hos ComeOn

Har du prøvet at spille på kombinationsvæddemål? Hvis du har, så ved du, at det gør din kupon ekstra spændende, da din gevinst nu afhænger af flere scenarier eller flere begivenheder. Vi nyder at spille kombinationsvæddemål hos de bedste bookmakere, da det giver lidt ekstra spænding til spiloplevelsen.

Hos ComeOn er de også vilde med kombinationsvæddemål, og derfor tilbyder de nu ekstra høje gevinster med deres Combo Boost. I alt sin enkelthed kan du vinde ekstra store gevinster, når du spiller på kombinationsvæddemål hos ComeOn. Jo flere valg på din kupon, jo større bliver din gevinst.

boost combo comeon
© ComeOn!

ComeOn Combo Boost: Ekstra belønning på kombinationsvæddemål

Hvis du ikke allerede er kunde hos ComeOn, så kan du med fordel oprette dig med en ComeOn velkomstbonus på 100% indbetalingsbonus. Selvom at kampagnen med Combo Boost gælder for alle kunder, så er der altså stadig ekstra bookmaker bonus at hente, hvis du ikke allerede er kunde hos dem.

Med Combo Boost får du muligheden for at score ekstra høj belønning, når du spiller kombinationsvæddemål på din oddskupon. Et kombinationsvæddemål betyder blot, at du når spiller på flere væddemål på én og samme kupon. Det vil altså sige, at alle dine væddemål skal gå hjem, for at du får gevinst på din kupon.

For at modtage ekstra gevinst på dine kombinationsvæddemål skal du blot placere mindst 3 væddemål med 1.30 eller over på hvert bet. Det samlede odds på din kombination skal være min. 4.00.

Tilbuddet kan bruges på alle alle sportsgrene og konkurrencer, som tillader kombinationsvæddemål. Freebets eller andre gratis væddemål er ikke tilladt på Combo Boost.

Du finder kampagnen under fanen “Sport” og dernæst “Funktioner.

ComeOn velkomstbonus: 100% til nye kunder

Hvis du opretter en ny spillekonto hos ComeOn kan du se frem til en velkomstbonus på op til 500 kr. ComeOn betting bonus er en 100% indbetalingsbonus, hvilket vil sige, at du får dobbelt op på din første indbetaling op til 500 kr.

Du skal blot gennemspille din ComeOn velkomstbonus og indbetaling 5 gange til minimum odds 1.80 for at du kan få den udbetalt.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

About the author

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.
forrige artikel
Rundens kamp: Her får du de bedste FCM – AGF odds
næste artikel
Fury vs Wilder 3: Optakt og odds