comeon nyheder

Sådan får du freebet til England – Danmark med ComeOn!

Hvis du gerne vil have et live freebet til alle Danmarks kampe ved EM 2020, så er ComeOn! ude med en odds bonus, der giver mulighed for netop det.
 
Sætter du et pre-matchspil på præcis 29 kr. på Danmarks semifinalekampe mod England på selve kampdagen, så giver ComeOn! et live freebet til selv samme kamp på 29 kr.
 

ComeOn EM Freebet
© ComeOn

Freebet – Det med småt

For at du kan få dette live freebet fra ComeOn!, er det vigtigt, at du spiller præcis 29 kr. på England – Danmark på selve kampdagen, for at dit væddemål er kvalificerende til denne bonus. Oddset skal her være på minimum odds 1.80, for at det er kvalificerende.
 
Tilbuddet gælder frem til og med den 11. juli kl. 23:59 – altså hele vejen, skulle de danske drenge kæmpe sig til EM-finalen. Du kan dermed score en EM odds bonus på alle Danmarks kampe med ComeOn! resten af turneringen.
 

 
Freebettet kan udelukkende benyttes på den kamp, som pre-matchspillet er sat på. Live freebettet skal spilles til minimum odds 1.01.
 
Når du sætter dit pre-matchspil på 29 kr., så må spillet ikke være sat med et freebet, et risikofrit væddemål, som et systemvæddemål eller hvor cash out-funktionen er anvendt. Du kan kun kvalificere dig til et freebet per kamp.
 

Danmark EM odds

Danmarks næste kamp er torsdag, hvor verdensranglistens nummer et, Belgien, venter i et opgør, hvor de danske drenge skal forsøge at ryste chokket over Christian Eriksens hjertestop i kampen mod Finland af sig.
 
Når vi ser på EM odds på Danmark i den forbindelse, så venter der ikke en nem opgave. Belgien var i forvejen favoritter til både at vinde kampen og gruppen.
 
I forhold til minimumsoddset på 1.80 i forhold til at sikre et freebet fra ComeOn!, så ser vi her på hvilke oddsmuligheder der er på Danmark – Belgien:
 

EM 2020
England – DanmarkOdds
England vinder1.74
Uafgjort3.70
Danmark vinder5.50
Over 2,5 mål2.30
Under 2,5 mål1.62
Begge hold scorer – Ja2.25
Begge hold scorer – Nej1.64
Danmark eller uafgjort2.20

Gå ikke glip af bonus på 1.000 kr.

For at du kan få freebet til Danmarks kampe, så kræver det, at du har en ComeOn-bruger.
 
Her kan nye spillere, der tilmelder sig via Bonus-Betting lige nu få en dobbelt så stor ComeOn velkomstbonus, som den man ellers kan få.
 
Via Bonus-Betting kan du få 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. fremfor 500 kr., når du opretter dig og foretager din første indbetaling hos ComeOn!
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Oddsene er opdateret tirsdag den 6. juli kl. 12:30.
 

Aktuelle tilbud

]
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
EM 2020: England - Danmark odds sammenligning
næste artikel
Mr. Green: Danmark slår England til odds 15