comeon nyheder

Vind lækre præmier fra Apple i Det Store ComeOn Julelotteri

Julen er over os, og det går bestemt ikke ubemærket hen hos de online bookmakere. December måned er lig med fede og spændende kampagner og tilbud hos bookmakerne, så vi holder selvfølgelig skarpt øje med, hvad de danske bookmakere præsenterer af kampagner og betting tilbud.

En af de bookmakere der har været tidligt ude med en fed kampagne i julemåneden er ComeOn! der har lanceret deres Store Julelotteri. I Comeons julelotteri har du nemlig mulighed for at vinde fede præmier fra Apple, og det er helt enkelt og gratis at deltage!

comeon julelotteri
© ComeOn!

For at deltage i Det Store Julelotteri hos ComeOn!, skal du tilmelde dig via. deres hjemmeside. Du finder kampagnen under “Sport”. Herefter skal du:

  • Spille for mindst 200 kr. hos ComeOn! før midnat d. 12. december
  • For hver 200 kr. du spiller, får du 1 lod til julelotteriet
  • Vente til den 13. december, hvor vinderne findes

Flere iPhone 13 og AirPods på højkant

Der er store præmier på spil i ComeOn!s Store Julelotteri. Helt konkret er der tale om præmier fra Apple og Spins til ComeOn! Casino. Alle vinderne bliver trukket den 13. december, og præmierne på højkant er:

  • 3 x iPhone 13 Pro (eller Pro Max)
  • 7 x AirPods (3. generation)
  • 20 x 50 spins til Jingle Spins og et 100 kr freebet
  • 50 x 20 spins til Jingle Spins og et 50 kr freebet

Det er altså nogen vanvittigt fede præmier der er på højkant, og som sagt, er det nemt at tilmelde sig julelotteriet. Både nye og eksisterende kunder kan deltage.

Hvis du ikke allerede har oprettet en konto hos ComeOn!, så husk på, at du også kan gøre brug af en ComeOn! velkomstbonus i form af en 100% indbetalingsbonus op til 100 kr.

God fornøjelse!

About the author

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.
forrige artikel
Vildt odds boost: Odds 10 på Bayern mod Dortmund
næste artikel
Vind præmier hver dag op til jul med Onsidebettings Julekalender