nyheder

ComeOn! samarbejder med Nicklas Bendtner

Der har været mange spændende samarbejder i løbet af årene, når det kommer til betting i Danmark, men bookmakeren ComeOn! har alligevel sikret sig en af de helt store. ComeOn!, der operer i næsten hele Europa, har nemlig “signet” den tidligere danske landsholdsangriber, der allerede i en alder af 16 skiftede til engelske Arsenal. Vi glæder os til at se, hvad bookmakeren har fundet på med den store Lord Bendtner.
 

comeon nicklas bendtner
© ComeOn!

 

Ikke bange for at skille sig ud

Ifølge manden selv, har han ingået samarbejdet med ComeOn!, da det er en bookmaker der ikke er bange for at udfordre og gøre tingene anderledes – præcis som han selv gjorde i sin professionele karriere.
Nicklas Bendtner, eller Lord Bendtner som han kaldes i folkemunde, skal ikke agere spilekspert eller komme med betting tips, men derimod fungere som et underholdende element i formidlingen af ComeOn!s spilmuligheder.
 
I sin professionelle karriere nåede Bendtner at spille i klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg, og spillede senest på topniveau i danske FC København, hvor det skuffende kun blev til 6 optrædener. Det blev dog til 81 kampe på de danske A-landshold, og med 30 mål er han den 5. mest scorende på landsholdet. Uden tvivl en af de helt store, som ComeOn! har signet med!
 

Stadig den samme 100% velkomtsbonus

Scoopet af Lord Bendtner som ansigt udadtil kommer ikke til at ændre på den ComeOn bonus, som der lige nu bliver tilbudt til nye kunder. Du kan stadig få en bonus på 100% op til 1000 kr., når du foretager din første indbetaling som ny kunde. Bonussen og indbetalingen skal begge gennemspilles 5 gange til odds 1.80 eller over for at spille din odds bonus fri. Du skal altså:
 

  1. Opret en konto hos ComeOn!
  2. Foretag en indbetaling på minimum 100 kr. og maks. 1000 kr.
  3. ComeOn! matcher herefter din indbetaling
  4. Gennemspil herefter både indbetalingen og bonussen 5 gange
  5. Du har 60 dage til at gennemspille

 

Regler og vilkår gælder 18+

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Vælg selv din vinder og få oddsboost på Barca-Paris St. Germain
næste artikel
100 kr. freebet til Champions League ottendedelsfinaler - Sådan får du det