comeon nyheder

ComeOn booster sæsonspil på Premier League: Se de særlige odds boost her

Premier League-sæsonen skydes i gang i den kommende weekend, når Manchester City tager hul på titelforsvaret mod Tottenham. Netop Tottenham er blandt de odds boost, som ComeOn er ude med op til Premier League 2021-2022.

Se hvordan du får de forhøjede odds på Premier League-sæsonspillene hos ComeOn her.

comeon sæsonspil premier league 2021/22 oddsboost
© ComeOn!

Arsenal slutter i top 4

Der var engang, hvor Arsenals fans var trætte af Arsène Wengers målsætning og tilfredshed med, at Arsenal bare kom i top fire og dermed sikrede sig kvalifikation til Champions League.

Siden Wenger skaffede Arsenal andenpladsen i 2015-2016, er The Gunners dog ikke kommet i top fire. Ottendepladsen i sidste sæson betyder endda, at der ikke er europæisk fodbold på Emirates Stadium denne sæson.

Drømmen om en plads i top fire og dermed en tilbagevendelse til ”the big four” står dog højt på ønskelisten hos Arsenal i denne sæson.

ComeOn har her boostet denne bet bonus på Arsenal, hvor oddset er boostet fra 5.00 til 5.50 på, at Arsenal slutter i top fire i den kommende sæson.

Harry Kane bliver topscorer

Det andet Premier League odds boost, som ComeOn er ude med, er på den kommende topscorer i Premier League.

Her har ComeOn boostet oddset på den helt store favorit, Harry Kane, til at blive den kommende sæsons topscorer.

Kane har tidligere vundet topscorerprisen i Premier League tre gange og er en oplagt favorit til titlen foran Liverpools Mohamed Salah.

Rygterne har i sommerpausen kørt på, at Kane er tæt på et skifte til Manchester City. Lykkes det, så er det næppe noget, der vil påvirke Kanes chancer negativt for at vinde en ny topscorertitel – tværtimod.

Oddset på Harry Kane til at blive ny Premier League-topscorer – og dermed tangere Thierry Henrys rekord for fire topscorertitler, er boostet fra odds 4.00 til 4.50. Lykkes det for Kane at skifte til Manchester City, så vil oddset herpå stensikkert falde til under de 4.00.

Scor eksklusiv odds bonus

Hvad siger du til dobbelt op på din velkomstbonus? Når vi taler betting i Danmark, så tilbyder de fleste bookmakere i Danmark et 100 procent indbetalingsmatch på den første indbetaling. Men her hos Bonus-Betting har vi skaffet vores brugere endnu mere – faktisk dobbelt op.

Via Bonus-Betting kan du få en eksklusiv ComeOn velkomstbonus på op til 1.000 kr. i stedet for de 500 kr., der normalt tilbydes i velkomstbonus fra ComeOn.

Denne bonus er eksklusiv for Bonus-Bettings brugere og kræver, at du tilmelder dig via siden. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
UEFA Super Cup freebet: Sådan scorer du 20 euro
næste artikel
Unibet: Forudsig Chelsea – Crystal Palace og vind 300.000 kr.