nyheder

ComeOn: Scor 5 free bets til Australian Open

Australian Open har i år fået en ekstra deminsion, da det blev Caroline Wozniackis sidste turnering. Den danske tennisstjernes sidste kamp kommer dermed Down Under, hvilket betyder, at Australian Open nyder ekstra meget opmærksomhed hos både de danske sportsfans og spillefugle.
 
Men turneringen behøver ikke kun at blive husket for Wozniackis afsked. Den kan også ende med at blive husket for et par store gevinster – scoret på en håndfuld freebets på ComeOn.
Du kan i forbindelse med Grand Slam-turneringen score op til fem free bets med ComeOn, der har smashet denne lækre odds bonus på banen i forbindelse med Caroline Wozniackis sidste turnering.
 

ComeOn Australian Open free bet
© ComeOn

 

Game, set og free bets

Det har sjældent været nemmere og kræve lavere omsætninger end nu for at få et free bet. Denne ComeOn bonus kræver blot spil på 25 kr. For hver gang du spiller 25 kr. på Australian Open, smasher ComeOn et free bet på 25 kr. ind på din spillekonto.
 
Du kan gøre dette fem gange i perioden fra den 20. januar og til og med den 2. februar. Du kan dermed score fem ComeOn free bets til en værdi af i alt 125 kr.
 

For tennisspillere, til tennisspil

For at du kan få et af de op til fem free bets hos ComeOn, skal du blot spille et singlebet på 25 kr. på Australian Open til minimum odds 1.60, så får du et free bet, som udelukkende kan bruges på Australian Open – så lad være med at vente med at sætte dit sidste kvalifikationsgivende væddemål til finalekampen.
 
Det bedste ved det hele er, at dette ikke er en ComeOn velkomstbonus, så alle ComeOn-spillere – nye som gamle, kan benytte sig af dette oddstilbud fra ComeOn.
 

Din bonus’ tiebreakere

Well, tiebreaker er måske så meget sagt, men denne bonus fra ComeOn er selvfølgelig underlagt en række krav og betingelser – men bare rolig, de er nemmere at klare, end det er for spillerne at komme til tops i grand slam-turneringen i Australien.
 
For at få dine ComeOn free bets, skal du:

  • Være spiller hos ComeOn
  • Spille singlebets på 25 kr. til minimum odds 1.60 på Australian Open
  • Både pre-match og live-spil er gældende
  • Freebets og andre risikofrie spil er ikke gældende
  • Kombinationsspil, systemspil og Asian handicapspil er ikke gældende

 
Husk altid at læse de gældende regler og vilkår, inden du tager imod en oddsbonus.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888Sport: Få odds 9 og odds 34 på ugens store London-derby
næste artikel
Australian Open 2020: Få 50 kr. freebet hver dag i turneringen