nyheder

ComeOn: Sådan scorer du 2 freebets på Super Bowl

Alt kan ske i en finale. Super Bowl har tidligere budt på overraskelser, men hvorfor lade dig og dine odds gevinster bremse af det? Du kan nemlig få en odds bonus fra ComeOn, der sikrer dig hele to free bets på Super Bowl LIV (54).
 
Bookmakerne spår et meget tæt opgør – måske med en lille favoritrolle til Kansas City Chiefs. Så den minimerede risiko, som free bets giver en, kan vise sig at være rigtig fornuftige. Nu hvor det er Super Bowl LIV, så er det meget passende med to free bets á samme værdi – nemlig 54 kr.
 

Super Bowl LIV Come On

© ComeOn

 

Spil dig til free bets med både pre-match og live bets


For at få fingrene i de to Super Bowl free bets fra ComeOn, så skal du placere to spil á 54 kr. hver. Det første freebet scorer du ved at placere et pre-match bet på præcis 54 kr. til minimum odds 1.60. Når du gør det, så sender ComeOn et freebet på 54 kr. lige i end zone til dig.
 
Det næste free bet får du, hvis du spiller et livespil på Super Bowl. Livebettet skal også være på 54 kr. til minimum odds 1.60. Når du har gjort det, får du det andet Super Bowl free bet fra ComeOn.
 
ComeOn bonussen har især et vigtigt vilkår, som du skal huske på, hvis du ikke vil miste det. Dine to Super Bowl free bets skal begge bruges på livebets på Super Bowl LIV. Du skal med andre ord bruge begge free bets i løbet af kampen, så vent ikke for længe med at sætte dem.
 

Varm op til Super Bowl med 1.000 kr.


Der er lige endnu et ufravigeligt krav, hvis du skal have de to Super Bowl free bets fra ComeOn – du skal nemlig have en ComeOn-bruger, for at du kan spille på ComeOn.
 
Hvis du opretter en ComeOn-spillekonto, kan du som ny spiller lige nu få en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr., når du opretter dig og foretager din første indbetaling.
 
Er du en stærk oddser, så kan du nå at spille din ComeOn velkomstbonus fri inden Super Bowl. Den er blot underlagt et omsætningskrav på fem, hvilket betyder, at du blot skal spille det samlede bonusbeløb (indbetaling og bonus) fem gange til minimum odds 1.80, før du kan få dine gevinster derfra udbetalt. Husk altid at læse regler og vilkår, når du accepterer en oddsbonus.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Vind til odds 5.00 på begge hold i Super Bowl LIV
næste artikel
Oscars-odds: Få de bedste odds på årets Oscar-uddeling