nyheder

Super derbysøndag: Få 4 x freebet med ComeOn

Fodboldfan? Så ryd kalenderen på søndag, for der er det ene store derby efter det andet søndag, der meget passende kaldes for super derbysøndag hos ComeOn!
 
Søndag er der både New Firm, FC Midtjylland – AGF, Atletico Madrid – Real Madrid og Manchester City – Manchester United på programmet.
 
Her disker ComeOn op med intet mindre end muligheden for at få hele fire live freebets på 49 kr. på søndagens fire store derbyer.
 

ComeOn freebet
© ComeOn!

 

Sådan får du 4 x freebet

Vil du have fire freebet til super derbysøndag fra ComeOn, så skal du gøre således:
 

  1. Log ind på din ComeOn-konto eller opret en, hvis du ikke har en
  2. Spil præcis 49 kr. på et pre-match bet på den eller de kampe, som du ønsker at få et freebet til
  3. Modtag automatisk et live freebet når du har placeret dit spil

 

 
Spiller du for eksempel 49 kr. på Brøndby – FCK, så modtager du dermed automatisk et live freebet på samme kamp på 49 kr. Du kan dermed få fire live freebet til søndagens fire derbybrag.
 
Når du sætter dit pre-matchspil på 49 kr., så skal du være opmærksom på, at dit spil minimum skal være til odds 1.80 for, at du kvalificerer dig til et live freebet. Systemspil og asian handicaps er ikke kvalificerende spil.
 
Husk at dit live freebet kun kan benyttes på selve kampdagen. Så husk at have din ComeOn betting app klar, så du ikke forpasser chancen. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 
Har du ikke en ComeOn-bruger endnu, så kan du få en eksklusiv ComeOn bonus gennem Bonus-Betting, hvor du kan få 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. mod 500 kr., hvis du ikke opretter dig hos ComeOn via Bonus-Betting.
 

Super derbysøndagodds

Hvordan fordeler oddsene sig så på super derbysøndags fire store derbykampe? Her kan du se, hvordan oddsene hos ComeOn ser ud på de fire kampe:
 

Super derbysøndag 1 X 2
Brøndby – FC København 2.90 3.60 2.45
FC Midtjylland – AGF 1.95 3.60 3.95
Atletico Madrid – Real Madrid 2.70 3.30 2.80
Manchester City – Manchester United 1.47 4.25 6.50

 
Med kravet om at oddset minimum skal være på odds 1.80, er Manchester City faktisk det eneste hjemmehold, som man ikke kan spille på en sejr til lige på for at opnå det kvalificerede væddemål.
 
Hvis du er på udkig efter endnu et odds tilbud på Brøndby – FC København, så er Mr. Green også ude med et forhøjet odds på kampen. Se mere om det her: Brøndby – FCK: Vælg din vinder til odds 5.00
 
Oddsene er opdateret fredag den 5. marts kl. 13:00.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr Green: Vind på LIVE og få cash bets
næste artikel
Brøndby – FCK: Vælg din vinder til odds 5.00