nyheder

Pokalsemifinale: Scor et 49 kr. freebet med ComeOn

Afgørelsens time nærmer sig, når semifinalerne i Sydbank Pokalen spilles onsdag aften. Hvem skal have en plads i pokalfinalen og muligheden for at sikre sig både et trofæ og en billet til europæisk fodbold?
 
Uanset hvem af SønderjyskE, AC Horsens, AaB eller AGF der spiller sig i pokalfinalen, så kan du score en odds bonus i form af et freebet på 49 kr.
 

ComeOn freebet pokalturneringen-min
© ComeOn!

 

Sådan bliver freebettet dit


Der skal overraskende lidt til, for at du kan få et 49 kr. freebet på pokalturneringen i fodbold. Der er tale om et live freebet her, så hvis du placerer dine spil korrekt, så har du muligheden for at score gevinster fra to bets på 49 kr. på samme kamp. Følg disse trin, så får du et 49 kr. freebet hos ComeOn:
 

  1. Opret en ComeOn-bruger (hvis du ikke allerede har en)
  2. Placer et pre-matchspil på 49 kr. på pokalsemifinalen
  3. Dit bet skal være på 49 kr. og til minimum odds 1.80

 
Dit freebet skal spilles i samme runde. Når du sætter dit pre-matchspil, skal du være opmærksom på, at systemspil eller asian handicaps ikke er kvalificerende spil. Du kan dog godt bruge kombinationsvæddemål for at komme over de odds 1.80, som du skal spille for at få det 49 kr. store freebet.
 
Hvis du ikke allerede har en ComeOn-bruger, så kan du lige nu oprette en og få en bettingbonus på op til 1.000 kr. Du kan nemlig få en ComeOn bonus, der fordobler din første indbetaling.
 

Særligt scenarie – Alt på et bræt


Mens man i de tidligere sæsoner har kunne spille på resultatet i den første af de to semifinalekampe, har man ikke denne mulighed i år. Det komprimerede kampprogram har medført, at semifinalerne, ligesom finalen, blot spilles over en kamp. Der er med andre ord derfor vind eller forsvind.
 

ComeOn odds på pokalsemifinalerne


Aftenens første semifinale er et opgør mellem SønderjyskE og AC Horsens, hvor SønderjyskE har muligheden for en historisk bedrift i form af klubbens første pokalfinale, så har Horsens chancen for at spille sig i klubbens blot anden pokalfinale.
 
Det vil derfor uden tvivl være en stor bedrift for begge klubber at spille sig videre til pokalfinalen, noget der bestemt ikke er hverdagskost i de to klubber.
 
Aftenens sene pokalkamp er den anden jyske klassiker på få dage, når AaB og AGF tørner sammen på ny. De vil uden tvivl gerne have revanche i Aalborg ovenpå 3-1 nederlaget i weekenden – og ikke mindst en plads i pokalfinalen. Det vil AGF uden tvivl også – og de er favoritter ovenpå weekendens møde.
 

Pokalsemifinaler 1 X 2
SønderjyskE – AC Horsens 2.65 3.15 2.75
AaB – AGF 2.85 3.40 2.40

 
Oddsene er opdateret onsdag den 10. juni kl. 11:00. Spil ansvarligt. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn: Spil dig til NFL-slutspillet med Superligaen
næste artikel
Få odds 10.00 på både AaB og AGF med Mr. Green