nyheder

Community Shield: Odds 25 på at Arsenal slår Liverpool

Indrømmet, vi havde ikke set den komme, da Arsenal tilbage i juli som et af blot tre hold i denne sæson slog Liverpool i Premier League. Men kan de gøre det igen i en direkte duel om sølvtøj? Kan Arsenal gøre det igen, så venter klubbens fjerde Community Shield på blot seks år.
 
Lykkes det? Ikke hvis man skal tage bookmakernes odds for gode, for de har nemlig alle Liverpool som favoritter i kampen, der spilles på et tomt Wembley. Selvom Liverpool er favoritter, så er der en betting bonus på odds 25 på en sejr til Arsenal.
 

Community Shield odds
© Mr. Green

 

Kampen der kan definere sæsonen

Selvom præstationerne fra sidste sæson nu hører historiebøgerne til, så kan man sagtens bruge dem til at bygge videre på, hvilket netop er det, som begge mandskaber forsøger at gøre i årets Community Shield.
 
Arsenals helt store udfordring i sidste sæson var kontinuitet og stabilitet i spillet, hvilket sendte dem helt ned på ottendepladsen – ja faktisk længere ned, men de fik kæmpet sig op igen mod slutningen af sæsonen.
 

 
Havde Liverpool for eksempel vundet, da de tabte 2-1 til Arsenal, så var Arsenal sluttet som nummer 10, mens Liverpool havde rundet de 100 point. Det var uden tvivl en kamp, der har kostet en del spillere et freebet eller to, da de færreste regnede med, at Liverpool ville snuble til Arsenal på det tidspunkt.
 
Kampen på Wembley er kampen, hvor Arsenal tidligt på sæsonen kan og skal vise, at de atter kan spille med i den sjove ende af Premier League. Liverpools situation er her stik modsat. De har overtaget Manchester Citys rolle som det hold, der er jagtet af alle i Premier League. Kan de stå imod presset, når det gælder om atter at levere i året derpå?
 

Sådan får du odds 25 på Arsenal

Denne Mr. Green bonus har bare så højt et odds, at man ikke kan lade være med at stoppe op ved den, for er Liverpool så store favoritter i en kamp, hvor Arsenal på mange måder har alt at vinde og intet at tabe?
 
Tilbuddet fra Mr. Green gælder alle nye spillere, der tilmelder sig og spiller op til 30 kr. på, at Arsenal vinder. Bliver det til en sejr til Arsenal efter 90 minutter, så booster Mr. Green oddset op til 25 og udbetaler gevinsten kontant – helt uden omsætningskrav.
 
Hvis du vil have dette vilde odds boost fra Mr. Green, så skal du gøre følgende:
 

  1. Tilmeld dig hos Mr. Green
  2. Spil op til 30 kr. på at Arsenal slår Liverpool
  3. Se Community Shield-kampen og håb på en sejr til Gunners
  4. Få udbetalt din gevinst kontant og uden omsætningskrav – hvis Arsenal vinder

 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt- 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
99 kr freebet på Champions League-finalen: Sådan bliver det dit
næste artikel
US Open 2020 Tennis - Her får du de bedste odds!