onsedetting nyheder

Få freebet til Danmark – Belgien med OnsideBetting

Du kan få et freebet, når du spiller EM odds på Danmark – Belgien hos OnsideBetting, når Danmark og resten af fodboldeuropa skal forsøge at rejse sig ovenpå den uhyggelige begivenhed i Danmarks kamp mod Finland.

OnsideBetting giver her et freebet på 50 kr. på kampen, som skal bruges live på selv samme EM-kamp. Se hvordan du får frebettet her og se, hvordan du kan vinde en Playstation 5 og et freebet på Danmarks kamp mod Rusland.  

Danmark - Belgien freebet
© Onsidebetting

Sådan får du et freebet til Danmark – Belgien

Hvis du spiller et pre-match spil på minimum 50 kr. på Danmark – Belgien, så kan du få en ekstra odds bonus hos OnsideBetting.

Placerer du et pre-match spil til minimum odds 1.70, så kvitterer OnsideBetting med et live freebet til Danmark – Belgien. Freebettet skal selvfølgelig bruges, inden kampen er slut, da det udløber efterfølgende.

Sign-up her

Der er ikke nogle krav til minimumsodds på freebettet, men det kan ikke anvendes på forhøjede odds. Vinder du på dit freebet, så er det kun nettogevinsten, der kan udbetales.  

Forudsig kampen og vind en PS5 og et freebet

Live freebettet på 50 kr. er ikke det eneste, som du kan få hos OnsideBetting i forbindelse med Danmark – Belgien.   OnsideBetting er ude med en konkurrence, hvor du kan vinde en Playstation 5 og et freebet på 100 kr.

Det kræver tilmelding, for at du kan deltage i EM-konkurrencen. Her skal du forudsige seks ting i kampen mellem Danmark og Belgien.

Alle spillere der får seks rigtige, får et freebet på 100 kr. Efter Danmarks sidste gruppekamp trækkes der lod blandt alle de deltagere, der har haft seks rigtige i løbet af EM-konkurrencen om en Playstation 5.

For at deltage i konkurrencen og få et live freebet kræver det, at du har en OnsideBetting-bruger. Som ny OnsideBetting-spiller kan du lige nu få en OnsideBetting velkomstbonus på 100 procent op til 500 kr., når du foretager din første indbetaling på minimum 100 kr.

Bonussen og indbetalingen skal omsættes seks gange til minimum odds 1.50, før bonussen kan udbetales.  

Danmark – Belgien odds

Hvilke odds giver OnsideBetting på Danmark – Belgien, hvis du skal spille et pre-match spil til minimum odds 1.70? Få et overblik over de mest populære odds til over 1.70 her.  

Danmark – BelgienOdds
Danmark vinder4.40
Uafgjort3.35
Belgien vinder2.10
Over 2,5 mål i kampen1.83
Begge hold scorer2.00
Dobbeltchance: Danmark eller uafgjort1.83

  Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Oddsene er opdateret onsdag den 16. juni kl. 22:00.  

Få din bonus nu!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Gæt resultatet af Danmark - Finland og vind en VIP-oplevelse på Hotel
næste artikel
Bwin: Få odds boost på England - Skotland