mrgreen nyheder

Mr. Green: Danmark vinder til odds 10

Danmark er favoritter i åbningskampen ved EM mod Finland. Men du behøves ikke nøjes med blot odds 1.41 på en dansk sejr.
 
Mr. Green er ude med et odds boost på Danmark, så du i stedet kan få odds 10 på en dansk sejr. Se hvordan du får det forhøjede odds fra Mr. Green her.

Danmark - Finland odds boost

Sådan får du odds 10 på Danmark

Det forhøjede odds er en alternativ Mr. Green bonus, som gælder for nye spillere. Her kan du få det forhøjede odds på en dansk sejr, når du opretter dig hos Mr. Green.
 
Se hvordan du får dette odds tilbud her:
 

  1. Klik dig ind på Mr. Green via linket
  2. Tilmeld dig hos Mr. Green
  3. Foretag en indbetaling
  4. Spil op til 50 kr. på at Danmark vinder over Finland
Få odds 10 på Danmark med Mr. Green

 
Mr. Green booster efterfølgende oddset på alle vundne kvalificerede kuponer til odds 10.00. Gevinsten udbetales kontant og er ikke underlagt noget omsætningskrav. Det betyder, at du kan anmode om at få den udbetalt med det samme, uden du skal spille beløbet x-antal gange.
 
Anvender du cashoutfunktionen, før kampen er slut, så kvalificerer dit spil sig ikke til dette velkomsttilbud fra Mr. Green.
 

Danmark – Finland optakt

Danmark er pæne favoritter i åbningskampen mod Finland. Ser vi på alle kampene i første spillerunde, så er Danmark faktisk det land, der har laveste odds hos bookmakerne, mens Finland er det land, hvor du får pengene flest gange igen, hvis de vinder. Det siger lidt om forventningerne til de danske drenge i den første EM-kamp.
 
Danmark har også historikken med sig. Dertil kommer det, at Finland faktisk er det næst lavest placerede hold på verdensranglisten ved EM. Kun Nordmakedonien er placeret dårligere her.
 
Ud af de 59 spillede kampe mod Finland siden 1925 har Danmark vundet de 39, mens 10 er endt uafgjort og 10 med finsk sejr.
 
Seneste nederlag til Finland ligger tilbage ved de nordiske mesterskaber i 1966, hvor Danmark tabte 1-2 i Helsinki.
 
De seneste mange år har Danmark derfor haft et solidt overtag over Finland, hvor det er blevet til fire sejre og en uafgjort i de seneste fem kampe, der er spillet over de sidste 27 år.
 
Seneste møde med Finland var i Esbjerg i 2011, hvor Danmark vandt 2-1 på mål Daniel Agger og Nicklas Bendtner.
 

Mange EM oddstilbud

Udover de mange EM odds kan du også få mange oddstilbud og deltage i forskellige konkurrencer i løbet af slutrunden.
 
Flere bookmakere har konkurrencer med præmier på en million kroner, mens der også er mange andre kontante præmier, freebets og VIP-ophold at vinde.
 
Du kan se alle de mange aktuelle EM-tilbud på vores EM odds side.
 

Få odds 10 på Danmark med Mr. Green

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
EM: Tyrkiet – Italien odds sammenligning
næste artikel
Gæt resultatet af Danmark - Finland og vind en VIP-oplevelse på Hotel