onsedetting nyheder

Danmark – Finland: Scor freebets og PS5 med OnsideBetting

Endelig er tiden kommet! Danmark spiller sin åbningskamp ved EM mod Finland. I den forbindelse kan du få to EM bonusser fra OnsideBetting til netop Danmark – Finland.
 
Her kan du som oddser skyde slutrunden i gang med et freebet på åbningskampen, et freebet på 100 kr. og muligheden for at vinde en PS5. Læs mere om hvordan og se hvilke andre bonusmuligheder du kan få hos OnsideBetting.©

Onsidebetting danmark Finland EM Freebet
© Onsidebetting

Sådan får du et freebet til Danmark – Finland

Danmark og Finland skyder deres slutrundedeltagelse i gang lørdag kl. 18:15. Spiller du minimum 50 kr. på kampen hos OnsideBetting, kan du få et live freebet til selv samme kamp.
 
Sådan gør du:

  • Log ind eller opret dig hos OnsideBetting
  • Spil minimum 50 kr. til minimum odds 1.70 på Danmark – Finland
  • Modtag dit freebet
  • Spil dit live freebet på et livespil på Danmark – Finland

 
Tilbuddet gælder til og med lørdag den 12. juni kl. 18:00. Man kan maksimalt få et freebet i denne kampagne. Dit live freebet er kun gyldigt til livespil på Danmark – Finland. Dit freebet kan bruges på et valgfrit væddemål.
 
Du finder og benytter dit freebet ved at klikke på pil ned under indsatsen, hvor du så vælger det freebet, som du ønsker at anvende.
 
Vinder du på dit freebet, udbetales kun nettogevinsten. Du kan ikke anvende dit freebet på forhøjede odds eller som udgangspunkt sammen med en anden OnsideBetting velkomstbonus.
 

Danmark – Finland EM odds

Idet minimumsoddset på pre-matchspillet på Danmark – Finland er 1.70, så kan du ikke spille på Danmark lige på. Her er oddset helt nede i 1.48 hos OnsideBetting. Vi ser i stedet på et par spilforslag fra OnsideBetting, som du kan spille på via din betting app i forbindelse med freebettet.
 

EM Danmark – FinlandOdds
Over 2,5 mål2.35
Danmark vinder 1. halvleg2.10
Danmark vinder 1-03.90
Danmark vinder 2-04.85
Danmark -1,52.60
Danmark vinder til nul1.80

 
Ser vi på oddsene på en dansk målscorer, så topper Kasper Dolberg, Christian Eriksen og Jonas Wind favoritlisten hos OnsideBetting, der giver odds 3.10 på en scoring i løbet af kampen fra hver af de tre danske landsholdsprofiler.
 
Christian Eriksen blev dansk topscorer i EM-kvalifikationen og er normalt manden, der tager de danske straffespark. Så han kan være et godt bud på en dansk målscorer i åbningskampen.
 
Oddsene er opdateret torsdag den 10. juni kl. 09:30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Sign-up her

Vind en PS5 og et freebet

Kan du svare rigtigt på de seks spørgsmål, så vinder du et freebet på 100 kr. fra OnsideBetting. Alle spillere med seks rigtige vinder nemlig et freebet.
 
Hvilke seks spørgsmål er det så, at du skal svare på? Du kan se de seks spørgsmål herunder, hvor du også får et lille hint til et af dem.
 

  1. Hvad bliver kampens udfald? Danmark / Uafgjort / Finland
  2. Kommer der over 2,5 mål i kampen? Ja/nej
  3. Scorer Christian Eriksen i kampen? Ja/nej</li<
  4. Får Pierre-Emile Højbjerg et gult kort? Ja/nej
  5. Bliver der dømt straffespark i kampen?
  6. Hvilken bookmaker tilbyder 100? tilbagebetaling på EM-kampene? Danske Spil / Bet365 / Onsidebetting

 
Uden vi skal hjælpe for meget, så bør svaret på spørgsmål seks ligge lige til højrebenet.
 
Det er gratis at deltage i konkurrencen. Det kræver blot, at du har en OnsideBetting-bruger.
 
Blandt alle dem der vinder et freebet, bliver der trukket lod om en Playstation 5. Vinderen trækkes efter Danmarks sidste gruppekamp. Denne kampagne løber til og med den 12. juni kl. 18:00.

Få din bonus nu!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Hvem vinder EM? Spil med hos Bwin og få et 100 kr. Freebet
næste artikel
Vilde kampagner hos Unibet: Så meget kan du vinde i EM-konkurrencerne