nyheder

Danmark – Island: Spil 100 kr. og få et 100 kr. | Unibet

Håndbold EM 2020 (her: Håndbold EM odds) er skudt i gang. Lørdag træder de danske OL-mestre og verdensmestre ind i turneringen, når de spiller deres første kamp mod Island lørdag kl. 18:15.
 
Håndbold er stort i Danmark – og det ved en bookmaker som Unibet, som er på banen med en betting bonus, der kan sikre dig et free bet på 100 kr.

 

Unibet 100kr haandbold em 2020
© Unibet

 

Rigtig håndboldbonus

Spil på håndbold og få et free bet på 100 kr. til håndboldkampe. Der er på alle fronter tale om en rigtig håndbolbonus med denne Unibet kampagner. For at free bettet kan blive dit, skal du gøre følgende:

  • Du skal selvfølgelig have en Unibet-spillekonto, hvis du skal spille hos Unibet – men mere om det senere.
  • Placer et håndboldvæddemål på minimum 100 kr. til minimum odds 1.40
  • Modtag dit Unibet free bet når kampen er afgjort

 
Når du har modtaget dit 100 kr. free bet fra Unibet, har du syv dage til at bruge det. Det kan bruges på al håndbold, så det kan næsten ikke passe bedre, når de danske håndboldherrer spiller om også at blive europamestre.
 
Du skal huske, at gevinsterne fra dit free bet ikke inkluderer indsatsen. For at få de 100 kr. store free bet skal du have sat dit spil mellem fredag den 10. januar kl. 09:00 og søndag den 12. januar kl. 23:59. Dit væddemål kan både være pre-match eller live.
 

Danmark er storfavoritter

Hvis dit free bet-givende håndboldspil skal sættes på Danmarks EM-åbningskamp mod Island, så er du nødt til at se lidt ud over 1X2, hvis du gerne vil score en gevinst på både dit kvalificerende spil og dit free bet.
 
De danske verdensmestre er storfavoritter mod Island. I de sidste fire kampe har Danmark slået Island med tre eller flere scoringer. Sniger Danmark sig op på en firemålssejr, så kan du score både odds 1.49, opfylde kvalifikationskravet til free bettet og nyde både en dansk sejr, gevinst og et free bet fra Unibet.
 

Sådan får 2.000 kr. til håndbold EM

Vi elsker slutrunder, både som fans og bettere. Slutrunderne kan blive legendariske, hvis der både er succes på banen og på bettingkontoen. Derfor kan det være lækkert at begynde slutrunden med en stor bankroll, så det er muligt at satse stort allerede fra første kamp.
 
Du skal som tidligere nævnt have en Unibet-konto, for at du kan score free bettet uden indbetaling hos dem. I den forbindelse kan du lige nu få en Unibet velkomstbonus på op til 1.000 kr. Unibet giver dig nemlig en bonus på 100% op til 1.000 kr. Du kan derfor begynde dine håndbold EM-odds med 2.000 kr. på kontoen, hvis du får den fulde Unibet bonus.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Scor kæmpeodds på dansk EM-succes
næste artikel
Mr. Green: Odds 20.00 på at Eriksen og co. stopper Liverpool