cashpoint nyheder

Sådan booster du dit odds på Danmark – Østrig

VM-kvalifikationens måske mest betydningsfulde kamp venter forude for Danmark, når de tager imod Østrig. Her kan Danmark med en sejr sikre VM-billetten til den kommende slutrunde i Qatar.

I forbindelse med kampen er Cashpoint ude med et odds boost, som giver dig et forhøjet odds på et særligt udfald. Se hvordan du får denne bookmaker bonus her.

Cashpoint Danmark - Østrig odds boost fodbold odds VM-kvalifikation
© Cashpoint

Danmark – Østrig odds boost

Cashpoint har her boostet oddset på et særligt spil, som skal spilles før kampstart kl. 20:45.

Der er tale om noget af et pænt boost, da Cashpoint har forhøjet oddset fra 9.50 til 13.00 på over 2,5 mål 1. HL & Tip 1.

For at du kan spille dette odds boost hos Cashpoint, skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på Cashpoint via knappen herunder
  • Login eller opret en Cashpoint-bruger
  • Foretag en indbetaling hvis du er ny bruger
  • Spil det forhøjede odds
  • Se kampen og håb på dansk sejr og en oddsgevinst

Ny hos Cashpoint: Husk din bonus

Er du ny spiller hos Cashpoint, kan du lige nu få en Cashpoint velkomstbonus på 100 procent op til 500 kr., når du registrerer dig og foretager din første indbetaling.

Her matcher Cashpoint dit indbetalte beløb op til 500 kr. Bonusbeløbet, altså indbetalingen og bonussen, skal hver omsættes tre gange til minimum odds 1.80, før bonussen kan udbetales.

Danmark – Østrig odds med Cashpoint

Cashpoint har, lige som de andre bookmakere, Danmark som klare favoritter til at vinde VM-kvalifikationskampen, når Østrig besøger Parken.

Når vi ser på oddsfordelingen ved 1X2, så hedder den 1.49 / 4.40 / 7.06. Cashpoint kører dermed med en chancevurdering på næsten 65 procent i forhold til en dansk sejr.

Det store spørgsmål til kampen er nok nærmere, hvor mange mål der kommer – og om Østrig får scoret på Danmark.

Cashpoint giver her odds 1.29 på over 1,5 mål i kampen og odds 1.92 på over 2,5 mål i kampen. Senest scorede Danmark fire gange, da det blev til en dansk sejr i Wien. Kombinationen af over 2,5 mål i kampen og Danmark til at vinde giver odds 2.29.

Set ud fra oddsene kan det derfor godt se ud til, at bookmakerne forventer en mere defensiv tilgang hos Danmark i kampen, når man ser på oddsene.

Et sjovt spil hos Cashpoint er udover det forhøjede odds et mål- og resultatspil. Her giver Cashpoint odds 5.29 på, at Joakim Mæhle scorer og Danmark vinder.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Få et 500 kr. risikofrit spil på Danmark - Østrig med Mr Green
næste artikel
Sig goddag til Marathonbet!