nyheder

Odds bonus hos betfair! Spil Danmark vs. Panama!

VM-opvarmningen starter på torsdag når Panama gæster Danmark til testkamp. De rød-hvide spiller og venskabskamp på Brøndby Stadion og du kan glæde dig over fantastik bonus fra betfair. Hos betfair har du mulighed for at nyde af forhøjede odds til kommende kamp! Betfair en bookmaker som vi kender for deres dejlige tilbud og kampagner har lanceret tilbud til Danmark testkamp og giver dig en utrolig odds på hele 8.0 hvis hjemmeholdet slår Panama. Husk at tilbuddet kun gælder nye kunder. Er du ikke allerede kunde hos betfair giver dig i hvert fald god mening at se på vores bettig bonus sammenligning hvor vi giver et grundigt overblik over alle bookmaker. I denne omgang sætter vi dog fokus på denne betfair bonus til kommende landskam mellem Danmark og Panama.
 

Bonus odds Danmark vs. Betfair
© Betfair

Vinder Danmark?

Åge Hareide har næsten holdt fast i den stamme, der sikrede kvalifikationen til VM, og det ser ikke ud til, at der kommer mange overraskelser i den endelige trup, der skal til Rusland for at spille VM. Inden afrejse har de rød-hvide fire kampe til at vise sig frem for landstræneren, og det starter altså i denne omgang Panama.
Opgøret er det første af slagsen i 2018 og du kan med betfair nyde af en kæmpe odds på 8.0 hvis Danmark slår Panama på Brøndby Stadion!
Trods alt vil fokussen være på VM i Rusland i år og denne kamp vil nok blot huskes som den første testkamp i VM året 2018! Øg dog spændingen i og med du tager brug af dette betfair tilbud!
 

 
Tilbuddet gælder desværre kun nye kunder, hvis du dog ikke allerede har oprettet bruger, kan vi anbefale at se på vores odds bonus sammenligning for at få et grundigt overblik over alle bookmaker tilgængelig i Danmark.
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJZP og spil på en sejr til Danmark mod Panama til det nævnte forhøjede odds
  • Spil maks 50 DKK på at Danmark slår Panama (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder Danmark, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Hvis du heller er på udgik efter en dejlig velkomstbonus fremfor de forhøjede odds har vi rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Betsafe: Placér en tripple og få risikofrit spil!
næste artikel
Unibet.dk: Profit Boost til Miami Open 2018