nyheder

Danmark – Schweiz 550 KR risikofrit spil på kampen

Lørdag aften kan Danmark tage et vigtigt skridt på vejen imod EM med en sejr hjemme over Schweiz – sker det ikke, så giver Betfair dig alle pengene igen på den vigtige EM-kvalifikationskamp i form af et risikofrit væddemål på 550 kroner.

 
Danmark snublede i Georgien i sidste spillerunde, og dermed er der skruet op for presset på Schmeichel og Co. når Schweiz lørdag aften kommer på besøg i Parken. Danskerne besidder inden EM-kvalifikationskampen andenpladsen i Gruppe D, to point bag Irland, og blot ét point foran Schweiz, der tillige har én kamp i baghånden.

 

Danmark Schweiz Betfair risikofrit
© Betfair

 

“Finale” ude imod Irland

Det er derfor et dansk mandskab, der går på banen velvidende, at alt andet end en sejr, så godt som vil spille matchbolden over til Schweiz. Såfremt vi tager en hjemmesejr imod Gibraltar for givet, så vil der altså blive lagt op til den helt store ”finale” ude imod Irland i den allersidste gruppekamp.

 

 
Med alt dette for øje, så kan man ikke andet end være fristet af Betfairs fantastiske tilbud på kampen, der gælder alle nye spillere hos spillebørsen. Her giver Betfair således alle pengene – minimum 550 kroner – igen, såfremt man taber sit første væddemål på kampen imellem Danmark og Schweiz.

 

Promokoden FEODK5

Husk at kun det første spil tæller med i denne kampagne – og at alle spil under 550 kroner ikke tæller med. Det er derfor vigtigt, at første spil for, at gøre brug af tilbudet, er på 550 kroner eller derover. For at gøre brug af bonussen, så skal man oprette en konto hos Betfairs Spillebørs med promokoden FEODK5. Tjek alle tilbud i vores Odds Bonus Sammenlignings sektion her!

 
Det er vigtigt, at notere sig, at tilbudet kun gælder på det første spil placeret indenfor 7 dage fra registreringsdatoen, ligesom spillet ligeledes skal være afgjort indenfor 7 dage efter registreringen er sket. Det er ligeledes vigtigt, at notere sig, at tilbudet kun gælder det første spil på det første spil, hvilket skal være på minimum 550 kroner. Ellers tæller det ganske ikke med i denne kampagne.

 
Tjek også Betfairs Velkomstbonus her.

 
Tror du på dansk sejr over Schweiz?

 

Om forfatteren

forrige artikel
Semifinalen med Super Odds: FC Barcelona vs. Liverpool!
næste artikel
Mr. Green: Få mægtige odds 15 på United-sejr over Liverpool