bet365 nyheder

VM-kval: Danmark – Skotland: Optakt og odds med Bet365

Så er det atter landskampstid! Første kamp ovenpå EM-semifinalenederlaget til England er for Danmarks vedkommende nærmest i det nabolag, hvor man kom fra, da Skotland gæster Parken i VM-kvalifikationen.

Kampen er et opgør mellem puljens nummer et og to, men derudover er der en lang række spørgsmål, der melder sig på banen i forbindelse med kampen.

Dem dykker vi ned i med denne optakt og odds, samt ser på aktuelle Bet365 tilbud, som kan bruges i forbindelse med kampen.

Bonus-Betting er traditionen tro også ude med et spilforslag til kampen.

Danmark – Skotland optakt

Selvom fodboldfestet fyldte stort set alt i Danmark, da Kasper Hjulmands tropper i løbet af sommeren spillede sig frem til EM-semifinalen, så er det dog et overstået kapitel.

Nu gælder det VM-kvalifikationen, hvor Danmark med en sejr over Skotland kan tage et stort skridt mod at sikre sig førstepladsen og dermed den direkte kvalifikation til VM 2022.

Er man ude i at ville sætte en bet bonus eller et gratis freebet på kampen, så peger bookmakerne på Danmark som markante favoritter til kampen.

Den danske trup er dog ramt af en del skader i forhold til EM-truppen. Martin Braithwaite, Jannik Vestergaard og Kasper Dolberg er her blandt de fraværende til kampen mod Skotland.

Fra den danske lejr meldes der om stor respekt for skotterne, men det er også en kamp, hvor Danmark har meget at tabe – og meget at vinde.

Vinder Danmark, så har de minimum fem point ned til nummer to – i bedste tilfælde syv. Er det tilfældet, så ser det med seks kampe mod henholdsvis Færøerne gange to, Israel, Moldova, Østrig og til sidst mod Skotland rigtig godt ud for de danske VM-chancer.

Danmark – Skotland VM-kvalifikations odds med Bet365

Bet365 har Danmark som solide favoritter til VM-kvalifikationen i Parken. Det ligner dermed den første danske sejr over Skotland i 17 år, når der spilles i Parken.

Her kan du se en række af de mest populære odds på Danmark – Skotland hos Bet365, så du hurtigt kan se, hvad du kan spille på via din Bet365 betting app:

UdfaldBet365 odds
Danmark vinder1.40
Uafgjort4.33
Skotland vinder8.00
Dobbeltchance 1X1.083
Dobbeltchance X22.75
Over 2,5 mål2.10
Under 2,5 mål1.70
Begge hold scorer (ja)2.25
Begge hold scorer (nej)1.57
Mikkel Damsgaard scorer3.10

Vil du spille de mange odds på Danmark – Skotland hos Bet365, så kan du lige nu få en startbonus hos Bet365 på op til 1.000 væddemålskreditter.

Bet365 matcher din første indbetaling med 100 procent op til 1.000 kr., når du opretter dig og foretager en indbetaling på minimum 50 kr.

Bonussen har det absolut laveste omsætningskrav i Danmark. Du skal kun omsætte din bonus en gang til minimum odds 1.20. Du skal være opmærksom på, at det kun er nettogevinsten fra bonussen, der kan udbetales – ikke bonusbeløbet.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Danmark – Skotland spilforslag

Det kan godt være, at Skotlands formåede at spille 0-0 mod England ved EM, men det var også det, som det blev til for skotterne.

Undervejs i VM-kvalifikationen har Danmark vist en skræmmende styrke, mens Skotlands eneste sejr er kommet i hus mod Færøerne. Danmark er favoritter – og det er ikke uden grund.

Derfor er spilforslaget herfra, at Danmark vinder med -1,5 i handicap til odds 2.375 hos Bet365.

Oddsene er opdateret tirsdag den 31. august kl. 14:40. Spil ansvarlig. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
US Open: Sådan smasher du et freebet hjem
næste artikel
OnsideBetting: Scor freebet til Danmark – Skotland