nyheder

Bwin odds: Danmark er storfavoritter i åbningskampen

De danske håndbolddamer er storfavoritter hos Bwin, når EM-værterne spiller deres første kamp mod Slovenien ved håndbold EM for kvinder.
 
Se bookmakernes forventning til Danmark – Slovenien og hvordan du kan få en betting bonus i forbindelse med kampen i form af et forhøjet odds.
 

Danmark - Slovenien odds
© Bwin

 

Bwin: Danmark trækker tidligt fra

Ser vi på de forskellige odds hos Bwin, så er der ikke den store tvivl om, at bookmakeren forventer en dansk sejr med en 3-4 mål, samt at de danske allerede har bragt sig i front efter første halvleg.
 
Ud fra Bwins odds så forventes der en kamp, hvor man forventer en dansk sejr på omkring 28-24, når man analyserer oddsene på de enkelte udfald.
 

Bwin odds Danmark – Slovenien

Hvilke odds skal du holde øje med, hvis du skal spille med på en gang mobil betting på kampen mellem Danmark og Slovenien?
 
Herfra virker de oplagte spil til at være:
 

  • Danmark -3,5 til odds 1.72
  • Under 24,5 mål i 1. halvleg til odds 1.55
  • Danmark (hold 1) scorer mindre end 28,5 mål til odds 1.75

 
Hvorfor ikke Danmark vinder lige på i en 1X2? Tja, oddset er helt nede i odds 1.18, hvilket for mange ikke rigtigt har nogen værdi. Men… Det kan det få med Bwins kombination og det forhøjede odds på, at Danmark og Holland vinder i regulær spilletid.
 
Her har Bwin forhøjede oddset fra oprindeligt 1.65 til odds 1.85. Danmark giver i skrivende stund odds 1.25, mens Holland giver odds 1.40. Holland – Serbien er grunden sygdom i Serbiens trup i første omgang flyttet til lørdag, men combien er stadig aktuel.
 
Oddset på Holland, der møder Serbien, kan meget vel tænkes at falde, jo tættere kampstarten kommer, da hollænderne må være det, som man kalder for markante favoritter og dermed et spil, som virker oplagt for mange.
 
Danmark og Holland er også blandt bookmakernes favoritter, når man ser på håndbold EM kvinder odds.
Det forhøjede odds er tilgængelig for alle Bwin-spillere. Individuelle indskuds- og gevinstloft kan være pålagt spillet.
 

Ikke Bwin-spiller? Få op til 500 kr. i bonus lige nu

Er du ikke allerede spiller hos Bwin, kan du lige nu få 100% i Bwin velkomstbonus op til 500 kr. i form af et gratis væddemål, når du registrerer dig og foretager din første indbetaling.
 
Kampen spilles fredag den 4. december kl. 20:30. Odds er opdateret fredag den 4. december kl. 09:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Betfair booster oddset på United – PSG
næste artikel
Betfair booster oddset på over 0.5 mål i Tottenham - Arsenal