nyheder

Danmark – Sverige odds: Boost din profit med Bwin

Et nyt arvefjendeopgør står for døren, når Danmark tager imod naboerne fra Sverige i Parken. I den anledning spiller Bwin ud med en bonus uden indbetaling i form af et forhøjet odds på et bestemt udfald i venskabskampen.
 
Bwin har forhøjet oddset på et særligt udfald – nemlig at Danmark vinder og begge hold scorer. Her er oddset forhøjet fra 5.50 op til odds 6.00.
 

Danmark - Sverige odds
© Bwin

 

Sådan forhøjer du dit odds på Danmark – Sverige

Bwins price boosts – eller forbedrede odds, som de også kalder dem, finder du lige under baren med livekampene. På computeren er det i venstre side af skærmen, mens det på mobilen er lige under livekampene. Her skal du bare scrolle til siden i baren med de øvrige menupunkter.
 
Du kommer derefter til oversigten over de aktuelle price boosts. Udover price boostet på Danmark – Sverige finder du også andre aktuelle forhøjede odds her.
Vælg her price boostet på Danmark – Sverige og placer derefter din indsats.
 
Price boostene hos Bwin er en form for odds bonus, der adskiller sig lidt fra de øvrige. Det kræver nemlig ikke en indbetaling, for at få det – hvis du vel at mærke har penge stående på din Bwin-konto.
 
Derudover er der ingen omsætningskrav på price boosts, så gevinsten er lige til at udbetale, hvis du ikke spiller med penge tilknyttet en aktuel bonus.
 
De forhøjede odds har dog individuelle indsatsloft. Det skal du lige være opmærksom på, når du sætter dit odds.
 

Danmark – Sverige: Odds statistik

Hvordan plejer det at gå, når Danmark og Sverige krydser klinger på fodboldbanen? De sidste 10 indbyrdes opgør mod arvefjenderne er endt med fire sejre til Danmark, tre til Sverige og tre uafgjorte.
 
Her er det altså med danske briller værd at bemærke, at Danmark ikke har vundet de sidste fire indbyrdes opgør, der er endt med to svenske sejre og to uafgjorte – de seneste to uden danske scoringer. Så der er revanche til gode for de danske drenge.
 

Ikke Bwin-spiller? Så kan du få 500 kr. i bonus

Der er dog to ufravigelige krav, hvis du vil have det forhøjede odds på dansk sejr og scoringer af begge hold – og det er en spillekonto hos Bwin, samt at du er over 18 år.
 
Hvis du ikke har det, kan du lige nu få en Bwin velkomstbonus på op til 500 kr. i form af et risikofrit spil. Bwin matcher her din første indbetaling op til 500 kr.
 
Startbonussen er værd at holde øje med, da den ikke kræver noget omsætningskrav. Nettogevinsten er nemlig lige til at udbetale.
 
Oddset er opdateret tirsdag den 10. november kl. 10:30. Det kan derfor have ændret sig siden, mens oddset på price boostet fastholdes.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Betfair: Få odds 2.00 hvis der scores i Manchester City - Liverpool
næste artikel
Betfair odds boost: Få 2.00 i stedet for 1.03 på Danmark – Island