nyheder

Danmark – Sverige Quiz: Vind 300 kr.

Tipico er sponsor for Landsholdet og har Peter Schmeichel som betting ambassadør og går derfor, ligesom resten af fodbold Danmark, rigtig meget op i tirsdagens afgørende EM Kvalifikations play-off kamp. Til Tipicos kunder tilbyder bookmakeren en lille Facebook quiz, hvor du kan vinde 300 kr.
 

Tipico Facebook Quiz © Tipico

 
Har du en Tipico konto og en Facebook konto, så får du her muligheden for at vinde lidt ekstra penge, som sættes direkte ind på din betting konto. Du skal dog være kunde hos Tipico, men hvis du opretter en profil hos Tipico, så kan du desuden gøre brug af en 1000 kr. velkomstbonus.
 

1000 kr. Tipico Velkomstbonus

Hvis du er 18 år eller derover, har bopæl i Danmark og åbner din første Tipico konto, så kan du få op til 1000 kr. i indbetalingsbonus. Følg tre simple trin for at oprette en konto, og sæt 1000 kr. ind på din konto, så kvitterer Tipico med en 100 % indbetalingsbonus.
 
Læs mere og sign-up med en Tipico 1000 kr. velkomstbonus.
 

Vind 300 kr. på Tipicos Facebook-side

Op til skæbnekampen tirsdag aften kl. 20.45 afholder Tipico en Danmark – Sverige quiz på deres Facebook-side. Alt hvad du skal gøre for at deltage er at ’synes godt’ om Tipicos opslag, og skrive dine svar i kommentarfeltet. Tipico trækker derefter lod om de rigtige svar og giver henholdsvis 1 x 300 kr., 1 x 200 kr. og 1 x 100 kr. i odds bonus.
 
Svar rigtigt på disse tre spørgsmål for at deltage:

  • Scorer Nicklas Bendtner? (ja/nej)
  • Mere end to mål i kampen? (ja/nej)
  • Kommer Danmark til EM? (ja/nej)

Enhver bonus udbetalt fra Tipico skal omsættes 3 x til odds 1.50 før den kan komme til udbetaling. Hvis du vil spille på EM og have en odds bonus, så tjek vores side dedikeret til EM 2016 odds og betting bonusser.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport: 1700 kr. i bonus til Danmark – Sverige
næste artikel
Få Super Odds på El Classico