nyheder

Danmark er tæt på semifinalen! Spil på Danmark vs. Sverige!

Sidste runde ingen semifinalen står på menuen og vi kan glæde os til et kæmpe håndboldbrag. Modsat gruppe er allerede afgjort og Frankrig og Tyskland har booket billet til semifinalen i Hamborg. Den danske gruppe er dog stadig åben og både Danmark, Norge og Sverige har mulighed for at booke billet til semifinalen. Betfair.dk giver dig forhøjede odds til kampen mellem Danmark og Sverige på onsdag. Kampen spilles onsdag aften i Herning kl. 20.30 og det kan være den kamp der afgør hvem der går videre til semifinalen. Se med og spil med betting bonus på dansk sejr mod Sverige.
 

Betfair vm 2019 håndbold
© Betfair

 

Danmark er klar til semifinalen hvis…

… man vinder mod Sverige. For at undgå et kæmpe regnestykke gælder det blot om at vinde mod Sverige. Med den danske sejr på 26-20 over Egypten skal nemlig rigtig meget gå galt for de danske håndboldherrer, hvis deres vigtigste mål, en plads i VM-semifinalen skal gå op. Sejren sender Danmark op på otte point – to point foran både Norge og Sverige – og Danmark kan nu tåle at tabe med fire mål til svenskerne på onsdag og stadig komme i semifinalen. Et nederlag på fem mål kan også gå, hvis danskerne ellers selv formår at score mindst 27 gang mod svenskerne.
 
Spil på Danmark med forhøjede odds:

  • Opret en konto med promokoden ZSAJ63 og spil på at Danmark slår Sverige
  • Spil maks 10 DKK til de forhøjede odds (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Hvis Danmark vinder, udbetaler Betfair.dk din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto..

 

 

Sidste kamp inden semifinalen

Denne odds bonus gør klar til sidste kamp i mellemrunden inden de forhåbentlig gælder semifinalen i Hamburg på fredag. Denne bonus giver dig mulighed for at score utrolig høj odds på 35.0 hvis Danmark slår Sverige. Endda kan man sejren hjælpe Norge. De norske spillere skal bruge mindst et dansk point mod Sverige. Det vil nemlig medføre, at Norge går videre til semifinalerne sammen med Danmark, hvis sidste mellemrundekamp mod Ungarn ender med norsk sejr. Er du klar til den sidste kamp i mellemrunde?
 

Betfair velkomstbonus

Ønsker du en dejlig betfair bonus der giver dig mulighed for at optjene op til 1000 DKK som velkomstbonus? Når du opretter dig idag har du mulighed for at få en utrolig god bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål. Husk dog at du ikke kan bruge tilbuddet om forhøjede odds og velkomstbonus. Det skal derfor vælge mellem disse to bonusser. Hvad ønsker du? Spil hos betfair.dk og få glæde af betting!

Om forfatteren

forrige artikel
Er du klar til NFL-slutspillet?
næste artikel
Håndbold VM 2019 semifinalen: Danmark vs. Frankrig