nyheder

BETFAIR OL Fodbold: Få odds 6,00 på Dansk sejr mod Sydafrika!

Søndag den 7. august skal de danske fodbolddrenge for anden gang i aktion ved OL 2016 i Rio de Janeiro. Modstanderen hedder i deres anden kamp Sydafrika og vi glæder os i allerhøjeste grad til at se, hvad Danmark kan stille op mod deres afrikanske modstander. Vi tror på Danmark – og bringer her et supergodt tilbud fra Betfair som giver alle nye spillere muligheden for vanvittigt forhøjede odds på en sejr til Danmark i dette søndagsopgør til OL 2016 mod Sydafrika.
 

faa odds 6,00 paa sejr til danmark  mod sydafrika i fodbold ved OL 2016
© Betfair

 
Efter et noget overraskende 0-0 resultat i åbningskampen mod Irak er det søndag tid til, at Danmark får 3 point på kontoen hvis de danske fodboldfans skal gøre sig seriøse håb om, at Danmark skal kvalificere sig videre fra den indledende runde. Vi er dog også overbeviste om, at holdet nok skal hive en sejr i land mod Sydafrika.
 
Så meget desto mere fantastisk er derfor også Betfair fantastiske tilbud til alle nye kunder. Du kan nemlig få vildt forhøjede odds på en dansk sejr. Hvis du spiller på dansk sejr og de herefter vinder, så kvitterer Betfair med et odds boost på flotte odds 6,00. Efter vores bedste overbevisning er dette et tilbud som det ville være dumt ikke at tage imod, hvis du ikke allerede har en konto hos Betfair. Betfair leverer altid et kæmpe udvalg af odds og du kan læse meget mere om dem og de øvrige danske bookmakere i vores store odds bonus sammenligning her på sitet.
 

Sådan får du odds book hos Betfair på Danmark – Sydafrika:

  • Opret din konto via billedet som ses ovenfor – husk at bruge promotionkoden ZFBJJR.
  • Spil på Danmark som vinder!
  • Scor odds 6,00 på resultatet!
  • Skulle du tabe får du sågar din indsat retur – denne udbetales som en bonus fra de gæve og gavmilde folk hos Betfair!

 

Opret dig i dag og få vild velkomstbonus

Betfair er som nævnt ovenfor en ganske gavmild bookmaker og er ikke bange for at forkæle deres mange kunder. Dette har gjort dem til en af de mest populære odds bookmakere verden over. Her i Danmark har de for eksempel markedets absolut stærkeste velkomstbonus i form af den stærke Betfair odds velkomstbonus som er på op til 3000 kr. Denne kan du få i forbindelse med din første indbetaling på din Betfair konto.
 
Held og lykke til Danmark ved OL 2016 – og til DIG!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Danmarks fodbolddrenge til OL! Betfair giver odds 5,00 på sejr i åbningskampen mod Irak!
næste artikel
888Sport: Scor op til odds 12,00 på vinderen af FCM - BIF